Gisiaczek 86
Fanka BB :)
A miałam się już nie stresować... Byłam zrobić sobie pazurki u stóp a tu tyle do czytaniaNie martwcie sie naprawdę, ja bym sie nie martwiła wazne ze jest, wazny przyrost
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A miałam się już nie stresować... Byłam zrobić sobie pazurki u stóp a tu tyle do czytaniaNie martwcie sie naprawdę, ja bym sie nie martwiła wazne ze jest, wazny przyrost
Ja przy jednej z ciaz też zaczynalam od 25 pozniej urosla ladnieA miałam się już nie stresować... Byłam zrobić sobie pazurki u stóp a tu tyle do czytania![]()
Ja właśnie też.. A to Twoja pierwsza ciąża?Na tle nerwowym
Ja prawdopodobnie poprzednio poronilam przez tarczyce ale mialam tsh na poziomie9 .zrob sobie to badanie jakies grosze kosztuje ,a leki w razie czego nawet rodzinny moze ci wypisać na początek .Chciałabym się dowiedzieć więcej bo mam dość duże wartości walenie ponad trzy tsh jestem w szóstym tygodniu lekarz nawet nie zlecił mi badania TSH ani nic ,kolejna wizyta dopiero 9 września, jakie znaczenie ma tsh wobec ciąży? Jest duże ryzyko poronienia? Pytam bo właśnie nie wiem szukałam w sieci ale też nie mogę znaleźć informacji
Ciąża druga z pierwszą była strata. A Ty w którym tyg jesteś? Czujesz różnice? Bardzo Ci przeszkadza puls?Ja właśnie też.. A to Twoja pierwsza ciąża?
Chciałabym się dowiedzieć więcej bo mam dość duże wartości walenie ponad trzy tsh jestem w szóstym tygodniu lekarz nawet nie zlecił mi badania TSH ani nic ,kolejna wizyta dopiero 9 września, jakie znaczenie ma tsh wobec ciąży? Jest duże ryzyko poronienia? Pytam bo właśnie nie wiem szukałam w sieci ale też nie mogę znaleźć informacji
GratulacjeHej Dziewczyny [emoji854]
Już oficjalnie mamy Kropke/a[emoji3059]
Termin przewidywany na 13.04 [emoji85]
Teraz mamy 6+1 i było słychać serduszko, całe 117/min [emoji173]
Jeszcze jestem w lekkim szoku, bo to pierwsza ciąża i wszystko jest nowością, ale strasznie się cieszę [emoji847]
Ja za to mdlosci i potworna sennosc....masakra zasypiam na stojąco, no i raz na jakis czas klocie jajnikow.Na razie bez rewelacjiU mnie też bez objawów . Jeszcze wczoraj że zmęczenia poleciała mi krew...
To mam stresa podwójnego
Może czasem zakręci mi się w głowie ale to chyba z głodu
Super gratki.W tym samym dniu tc co ty ja bede u gina☺Hej Dziewczyny [emoji854]
Już oficjalnie mamy Kropke/a[emoji3059]
Termin przewidywany na 13.04 [emoji85]
Teraz mamy 6+1 i było słychać serduszko, całe 117/min [emoji173]
Jeszcze jestem w lekkim szoku, bo to pierwsza ciąża i wszystko jest nowością, ale strasznie się cieszę [emoji847]