nadziejka93
Fanka BB :)
Wszystko chyba zależy ile minęło od owu i jak szybko się rozwija. Piszą wszędzie, że serduszko zaczyna bić już 21 dni od poczęcia.O jeny a ja będę u lekarza w 6 tyg 2 dniu....to co moge serducha nie uslyszec jeszcze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystko chyba zależy ile minęło od owu i jak szybko się rozwija. Piszą wszędzie, że serduszko zaczyna bić już 21 dni od poczęcia.O jeny a ja będę u lekarza w 6 tyg 2 dniu....to co moge serducha nie uslyszec jeszcze?
Kiedy masz wizytę? Trzymam mocno kciuki żeby już biłoJa umówiona na 7+1 albo 7+3 bo ciężko stwierdzić który cykl miałam w tym miesiącu.. I też mam nadzieję, że już wszystko będzie jasne. Nie dam rady czekać więcej...
Ale to nie jest reguła przecież. Ja w 30 dniu od poczęcia (zakładam datę zabiegu) miałam puste jajo a serduszko tydzień później się pojawilo dopieroWszystko chyba zależy ile minęło od owu i jak szybko się rozwija. Piszą wszędzie, że serduszko zaczyna bić już 21 dni od poczęcia.
No możesz nie usłyszeć... Mi z usg właśnie wyszło 6+2, pokrywa sie to z OM i zarodek był malutki, widać jeszcze było ciałko żółte, wiec tak naprawdę ten zarodek musiał sie dopiero niedawno pojawićO jeny a ja będę u lekarza w 6 tyg 2 dniu....to co moge serducha nie uslyszec jeszcze?
Dzięki!! 31 więc próbuje nie zwariowaćKiedy masz wizytę? Trzymam mocno kciuki żeby już biło![]()
Ja 03.09, chociaż mam drugą zapasową wizytę umówiona 09.09Dzięki!! 31 więc próbuje nie zwariowaća Ty kiedy? Wydaje mi się, że idziemy łeb w łeb
![]()
Ja 03.09, chociaż mam drugą zapasową wizytę umówiona 09.09![]()
Kochana zobaczysz jak te kilka dni szybko przelecą. Jutro już piątek, zaraz weekend i kilka intensywnych dni i obie będziemy patrzeć na nasze maleństwa i bijące serduszka
Koniecznie daj znać co u Ciebie po wizycie.
No i jak tam??Ja mam, się na 19.dam znać
Czyli nie mam tego ciałka, mowila ze jest w macicy i mam czekac bo za wcześnieTo moje i jest ciałko zolte a u ciebie takie dziwne zdjęcie dostałaś... Też mam takie samo.. A moja gin szukała i znalazła w roku ciałko