Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Nie wiem kochana.. Może jest tylko takie usg zrobiła.... Ja też się zamartwiam. Ale trzeba być dobrej myśli....Czyli nie mam tego ciałka, mowila ze jest w macicy i mam czekac bo za wcześnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem kochana.. Może jest tylko takie usg zrobiła.... Ja też się zamartwiam. Ale trzeba być dobrej myśli....Czyli nie mam tego ciałka, mowila ze jest w macicy i mam czekac bo za wcześnie
Mi kazal po 4 tyg znowu isc na krew i zobaczymyDo dziewczyn, które miały/mają problem z tarczycą. Przed ciążą miałam TSH na poziomie 2.9, dostałam od gin Euthyrox 25 i spadło do 1.93. Jak tylko dowiedziałam się o ciąży znowu zbadałam TSH i wynik był taki sam, był to 30 dc. Myślicie że powinnam mieć większą dawkę Eutyroxu? Cały czas biorę 25. Pierwsza wizytę u gin mam dopiero na 03.09, będzie to 7+4.
W I trymestrze do 2.5A jakie są normy TSH w ciąży?
Ja taki pecherzyk mialam w 4tygodniuTo z piątku
Jaka była wielkość ? Mój pęcherzyk w 3+6 miał 2mmJa taki pecherzyk mialam w 4tygodniu
Nie wiem jakich byl rozmiarów bo nie mam zdjęcia, lezalam wtedy tydzien w szpitalu i robili mi tam kilka razy usg to było 4+3 jak zobaczylam taki pecherzykJaka była wielkość ? Mój pęcherzyk w 3+6 miał 2mm
RozumiemNie wiem jakich byl rozmiarów bo nie mam zdjęcia, lezalam wtedy tydzien w szpitalu i robili mi tam kilka razy usg to było 4+3 jak zobaczylam taki pecherzyk
Tak ...mnie wczorah wywalilo na twarzy i szyiKurcze tak mnie dziś wysypało zwłaszcza pod brodą że jestem w szoku bo bardzo dawno tak nie miałam , a wy dziewczyny macie jakieś zmiany skórne przez ciążę hormony czy raczej nie?
Mam tak samo.. Swędzi okropnie.. Nie wiem czy nie po euthyroxKurcze tak mnie dziś wysypało zwłaszcza pod brodą że jestem w szoku bo bardzo dawno tak nie miałam , a wy dziewczyny macie jakieś zmiany skórne przez ciążę hormony czy raczej nie?