Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak za mamusią się wrodzi, to taka będzie, chyba, że za tatusia, to będzie łobuziaraA właśnie wbrew pozorom jest w miarę grzeczna uczynna i kulturalna![]()
Ojej wspolczuję bardzoJa wymiotuje dzien w dzien o kazdej porze... jestem na minusie 3kg, wiec masakra, dostalam torecan na recepte
Ogólnie na pierwsza wizytę poszłam 14.04 i miał być to 6+3 i był tylko pęcherzyk, nawet bez cialka żółtego. 2tyg później 28.04 był zarodek z bijącym serduszkiem i według CRL był to 7+2, wiec na tej poprzedniej wizycie prawdopodobnie to był dopiero 5+2. W drugiej połowie maja jak poszłam na kolejna wizytę to się okazało, ze serduszko jednak przestało bić, a zarodek zatrzymał się wielkosciowo na 7+6, wiec w zasadzie zaraz po tamtej wizycieJakie duze przesunięcia mialas i kiedy te serca było widać?
u mnie córka Zuza albo Jagna, chociaż na to drugie mąż nie chce się zgodzićja mam już długo wybranedziewczynka albo
Zuzanna albo Łucja
Chłopak ... Dorian albo Antoś![]()
przedwczoraj i wczoraj wieczorem zauważyłam brązowy śluz i bardzo się oczywiście przejęłam
Nie myślałaś o tym, żeby pójść sprawdzić szybciej co się dzieje?Cześć Dziewczyny
od roku z partnerem staraliśmy się o dziecko(1 poronienie ale 15 lat temu) .... ponad dwa tygodnie temu umówiłam się do lekarza na 18.08 modląc się żebym dostała w terminie okres bo inaczej przepadnie mi wizyta. Mam z reguły bardzo krótkie cykle około 24 dni i jak nie dostałam 14.08 okres to jeszcze dałam margines trzech dni. 17.08. zrobiłam 2 testy i oba pozytywne dzień później na wizycie lekarz nie mógł mi tak na prawdę nic powiedzieć poza tym, że widzi pęcherzyk ciążowy. Kolejna wizyta dopiero 08.09 - a ja zaczynam wariować.....przedwczoraj i wczoraj wieczorem zauważyłam brązowy śluz i bardzo się oczywiście przejęłam
dodam, że mam lekką nadżerkę i kruchą szyjkę macicy, która podczas pobierania cytologi bardzo krwawiła.