Kinga_89
Fanka BB :)
Będzie dobrze. Jestem na tym samym etapie czekania ....Tłumaczę sobie że nie mam panikować bo inaczej zwariuje. Na innych forach czytalam że to normalne i nie ma co się stresować.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będzie dobrze. Jestem na tym samym etapie czekania ....Tłumaczę sobie że nie mam panikować bo inaczej zwariuje. Na innych forach czytalam że to normalne i nie ma co się stresować.
My mamy wybrane odkąd się znamyImiona macie już w większości wybrane czy czekacie z tym na pozniej?![]()
wiesz co i to jak najszybciej. Ja miałam 2,32 tsh i ginekolog powiedział, ze jak pójdę 16 września tak jak miałam zapisana wizytę bo przez pandemie ciężko się dostać to Jest za późno.. z tego co wiem w 1 trymestrze norma jest do 2,50.Orany. Wróciłam z pracy. 35 stopni to jest temperatura w której się nie da pracować.
Rano pojechałam na betę i TSH.
Beta z 3t+6 - 195
Beta z 4t+1 - 441
Za to TSH mam 3,156.
Chyba trzeba będzie się wybrać do endo..
ja w ciągu tygodnia dostałam się na wizytę i mam zwiekszona dawkę lekuwiesz co i to jak najszybciej. Ja miałam 2,32 tsh i ginekolog powiedział, ze jak pójdę 16 września tak jak miałam zapisana wizytę bo przez pandemie ciężko się dostać to Jest za późno.. z tego co wiem w 1 trymestrze norma jest do 2,50.
Jagna piękne imięu mnie córka Zuza albo Jagna, chociaż na to drugie mąż nie chce się zgodzić
A chłopiec ojj tuu jest problem, bo mi się nietypowe podobają jak Gniewko, Kostek, Ksawery, Bruno, Borys...nasz syn też ma staropolskie Mieszko
![]()
U mnie Kacper lub Apolonia (Pola)Jagna piękne imię![]()
wiesz co i to jak najszybciej. Ja miałam 2,32 tsh i ginekolog powiedział, ze jak pójdę 16 września tak jak miałam zapisana wizytę bo przez pandemie ciężko się dostać to Jest za późno.. z tego co wiem w 1 trymestrze norma jest do 2,50.
pytałam tez dziewczyn jak szło mi tsh do gory czy sama mogę zwiększyć, nie zalecały na własna rękę, ale to wiesz.. tez byłam w takiej sytuacji i nie wiedziałam co zrobić dlatego starałam się jak najszybciej pójść do endo.Moja mama bierze Letrox też więc od jutra sobie sama zwiększę. A w tygodniu może się dostanę do jakiegoś endokrynologa. Pracuję do godziny 16 i jest problem żeby po 16 dostać się do endo
![]()