Kinga_89
Fanka BB :)
Beta powolutku ale rośnie ...A co do normy to na wynikach jest napisane, że do 2,84. Więc nie ma tragedii.
Moja mama w nakgorszym momencie miała TSH 180 więc no![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beta powolutku ale rośnie ...A co do normy to na wynikach jest napisane, że do 2,84. Więc nie ma tragedii.
różne te normy są bo ja miałam w swoim labo 2,45A co do normy to na wynikach jest napisane, że do 2,84. Więc nie ma tragedii.
U mnie straszne zawroty głowy jak wstanę. Jak siedzę i leżę jest ok. Od czasu do czasu mdłości, ból brzucha sporadycznie.A jak się w ogóle czujecie?
U mnie odkąd wróciłam z Grecji jest średnio (w Grecji samopoczucie było super), codziennie mdłości od rana do wieczora (bez wymiotów ale jednak męczące)Od wielu rzeczy dalej mnie odrzuca, dzisiaj znowu był McDonald i McWrap
D r a m a t!
A co do snów to przed wyjazdem miałam koszmar, że mam taki krwotok, że się wykrwawiłam na śmierć![]()
A co do libido to tez mam praktycznie na poziomie 0, aż mi szkoda mojego mężatym bardziej, że co się kładę do łóżka to usypiam w ciągu sekundy xD ale staram się jak mogę
![]()
różne te normy są bo ja miałam w swoim labo 2,45Grunt żebyś zbiła swój wynik
![]()
To na kiedy Ty masz termin? Ja mam niby dzisiaj 8+0, i termin na 02.04 według miesiączkiDziś zaczęliśmy sobie 9+0 ❤ Jezeli wszystko z dzidziutkiem będzie ok, to córka będzie na pewno Michasia (mój przyszły mąż Michał tak sobie zażyczył) a co do chłopca to kompletnie nie mam pomysłu. Nic mi się nie podoba
Może Maciuś chociaż sama nie wiem co myślicie?
![]()