LaetitiaAinos
Fanka BB :)
A ja wstałam z mikroskopijną opryszczką na górnej wardze
Mam nawrotową, ale jeszcze w I trymestrze mi się nie przytrafiła. Muszę do gina przedzwonić i dopytać czy Erazaban można tak wcześnie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyniki masz w normie. Ważne są przyrosty, a u Ciebie są, więc uszy do góryCzesc Dziewczyny :*
Od razu wszystkim gratuluje
Cały czas Was podczytuje ale wkoncu chciałam sie odezwać i zacząć uczestniczyć w rozmowach ale piszecie jak szalone.
Dziewczyny to moja pierwsza ciąża i jakis strasznie martwią mnie wyniki bo wydają mi sie bardzo niskie poziomu odnośnie beta czy możecie popatrzeć na to swoim doświadczonym okiem ? Wizytę u Gina mam 03.09 czy nie za wczesnie ? Niby to bedzie 7 tydzień . A wyniki mam takie:
14.08 - progesteron 17,7
19.08 - beta 55
21.08 - beta 255 (4 tydz. 6 dzien)
miłego dnia❤
A starszy brat jak ma na imie?
Czesc Dziewczyny :*
Cały czas Was podczytuje ale wkoncu chciałam sie odezwać i zacząć uczestniczyć w rozmowach ale piszecie jak szalone.
Dziewczyny to moja pierwsza ciąża i jakis strasznie martwią mnie wyniki bo wydają mi sie bardzo niskie poziomu odnośnie beta czy możecie popatrzeć na to swoim doświadczonym okiem ? Wizytę u Gina mam 03.09 czy nie za wczesnie ? Niby to bedzie 7 tydzień . A wyniki mam takie:
14.08 - progesteron 17,7
19.08 - beta 55
miłego dnia[emoji3590]
Ja tez raz mam raz nie mam,np na piersi to juz wogole nie patrze bo tam sie malo co dziejeCześć dziewczyny... Życzę wam udanego weekendu....
Ja wstalam dzisiaj bez mdłości i już mam czarne myśli że jest coś nie tak![]()
To ja tak samoJa tez raz mam raz nie mam,np na piersi to juz wogole nie patrze bo tam sie malo co dzieje
Kochana head and shoulders nie jest dobrym szamponem na łupież ponieważ tylko go wymywa. Też wazna bylaby diagnoza czy napewno jest to łupież czy tylko mocne przesuszenie skóry glowy (co w ciąży też moze sie zdarzyc) Łupież to infekcja grzybicza na skórze głowy, dlatego nieleczony odpowiednio nawraca. Też pytanie czy masz Nizoral jest bezpieczny w ciąży ale i tak zapytałbym w aptece o cos moze naturalnego. Jeśli masz w pobliżu fajna apteke z dermokosmetykami to napewno poleca cos dobregoHej.czy ktoras uzywala Nizoral w ciazy?lupiez mi sie zrobila nie mialam,zawsze uzywalam Head and Shoulders ale wlosy wypadaly,zmienilam na inny szampon i pare miesiecy bylo ok,a teraz nie wiem czy przez hormony czy co lupiez wraca
![]()
Czesc Dziewczyny :*
14.08 - progesteron 17,7
19.08 - beta 55
miłego dnia❤
Nie wiem czy w ciąży można, ale słyszałam, żeby go nie używać, bo strasznie podrażnia skórę.Hej.czy ktoras uzywala Nizoral w ciazy?lupiez mi sie zrobila nie mialam,zawsze uzywalam Head and Shoulders ale wlosy wypadaly,zmienilam na inny szampon i pare miesiecy bylo ok,a teraz nie wiem czy przez hormony czy co lupiez wraca
![]()