reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Tak, owu musiała być w te dni, prawdopodobnie 3 sierpnia.To nic straconego, może owulacja byla w 20 ,22,22 dc wtedy ta beta byłaby w miarę ok,zrob w środę kolejną bete i zobaczysz czy jest przyrost
jaguar
Jak sporo tej krwi to leć na IP rak jak dziewczyny pisały.. ja miałam raz krew na papierze toaletowym ale nie były to jakieś mega ilości i na szczęście się nie powtórzyło... Trzymam kciuki za Ciebie!Uwaga, zaczelam krwawic... Zaraz bede dzwonic do lekarza. Mialyscie podobnie? Bedzie ze mnie teraz leciec?? Czy poczekac do jutra rano na wizyte?
Trzymam kciuki żeby to nie była pozamaciczna! Może jest po prostu za wcześnie...Dziewczyny ja po dzisiejszej wizycie się podłamałam. Nie było widać pęcherzyka. Nic nie było widać. Kazal jechać zrobić betę, zrobiłam wyszła 1036.
Cieszę się że ja dość późno miałam ta pierwsza wizyte to ominęły mnie te wszystkie stresy związane z brakiem serduszka itp
Ewelina @
moja była 1 sierpnia i wtedy mężowi dałam wiec będzie ok póki nie ma krwi póki nie boli bardziej brzuch jest nadzieja nic innego tobie nie pozostaje jak czekać ze mnąTak, owu musiała być w te dni, prawdopodobnie 3 sierpnia.
jaguar
Jest ba pewno [emoji12][emoji6] trzymam kciuki za dobre wieści. Pochwal się po wizycieA ja czekam właśnie pod gabinetem, zaraz się dowiem czy ciąża jest czy sobie uroiłam [emoji28][emoji38]
Monika2211
Kochana, pęcherzyk zazwyczaj uwidacznia się przy becie wynoszącej ok. 1500 więc głowa do góry! Cierpliwości i nie stresuj się Trzymam kciuki i wszystko będzie dobrze!Dziewczyny ja po dzisiejszej wizycie się podłamałam. Nie było widać pęcherzyka. Nic nie było widać. Kazal jechać zrobić betę, zrobiłam wyszła 1036.
Ewelina @
musi być dobrze tak bardzo czekam na dobre wieściA ja czekam właśnie pod gabinetem, zaraz się dowiem czy ciąża jest czy sobie uroiłam [emoji28][emoji38]
Ladybird1989
U mnie było serduszko ale mowil lekarz ze karta ciazy będzie gotowa na kolejną wizytę i położna sobie zaznaczała coś tam ze ma założyćNie nie dostalam mysle ze na kolejnej wizycie dostane
reklama