• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Uwaga, zaczelam krwawic...
Biegiem na IP. Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby było dobrze.

Po wizycie już, jest lokator, mały zarodek dopiero 2 mm , mam przyjść za dwa tygodnie sprawdzić czy jest serce;D
Dobre wiadomosci, gratulacje Kropeczka!

To też nie działa.... Jem bardzo małe porcje... Do wody się zmuszam..... Nawet kisiel i chrupki kukurydziane się nie przyjęły....
Łączę się z Tobą w bólu, ja dziś bardzo szybko rozstałam się z brzoskwinką, na którą miałam taką ochotę. Mdłości towarzyszą bez przerwy...

Dziewczyny mam banie.. umowilam sie na wizytę 03.09 babka powiedziała ze okej bo to bedzie juz 7 tydzień ale teraz z mojej aplikacji wynika ze to bedzie 6 tydzień (OM 18.07) ? Wiec juz sama nie wiem 🤦🏻‍♀️ myślicie przekładać wizytę na tydzień pozniej ?
Jak masz w aplikacji 6 tydz i 1 dzien to juz początek 7. Ja tez sie bałam ze nic nie zobaczę a był szkrabek z serduszkiem;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry