Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A było widać już cokolwiek? Pęcherzyk? Robiłaś betę?
Dziękuję ❤Sechmet trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze
MoniaJ2424 bardzo mi przykro
Za dziewczyny które mają dzisiaj jutro wizytę trzymam kciuki, i będę czekała na wieści, ja jeszcze na urlopie w Pl i bardzo ciężko was nadrobićale będę podczytywać i czekać na wieści, buziaki
![]()
Dziewczyny wczoraj była wizyta, nie było widać nawet pęcherzyka, po terminie @ 8 dni, według OM było 4+6. Po wizycie beta 1036, następna wizyta 1.09. Beta przyrasta prawidłowo.
ja też wczoraj 4+6!Dziewczyny wczoraj była wizyta, nie było widać nawet pęcherzyka, po terminie @ 8 dni, według OM było 4+6. Po wizycie beta 1036, następna wizyta 1.09. Beta przyrasta prawidłowo.
Będzie dobrze. Ja nie bylam jeszcze na badaniach,ale w labie wyliczyli mi 345 zl,wiec masz supcio cenę,Hej dziewczyny, ja już jestem po badaniu krwi, za pakiet, który zlecił lekarz zapłaciłam 240 zł, w tym była morfologia, mocz, toksoplazmoza, grupa krwi, cukier, wit d3, hcv, HIV i vdrl. W sumie myslalam, ze więcej zaplace wiec chyba jest ok jak na ilosc badanw czwartek wizyta mam nadzieje, ze wszystko będzie ok i zobaczę nasza maleńka istotkę.
![]()
Jezu, odkąd jestem w ciąży, mam identyczną rewolucje w jelitachA mnie nie dość, ze męczą mdłości to jeszcze rano mnie zaatakowała za przeproszeniem sraczka. No kuurde, co jeszczetak mnie w podbrzuszu zakręciło, ze w pierwszej chwili sie wystraszyłam zanim ogarnelam, ze to jednak jelita. I co tu jesc
a juz sie cieszyłam, ze przy tych miłościach dałam rade zjesc bułkę z dżemem śliwkowym...
Pecherzyk caly czas byl, tylko pecherzyk wlasnie. Jutro z rana znowu zrobią usgA było widać już cokolwiek? Pęcherzyk? Robiłaś betę?