Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje...Hej laseczki,jestem po pierwszej wizycie,jest bejbi jest serduszko) ciaza mlodsza o 5 dni ale owu sie raczej na bank przesunela bo mierzylam temp.
Jak tam lezalam to az mi lezka poleciala,a jak weszlam do samochodu to juz mi wszystkio puscilo i maz myslalam ze zawalu dostanie bo nie wiedzial co sie stalo.
Ty jutro uslyszyszGratulacje... ❤
Ja w domu bez leków ronilamDobra to zegnam się z Wami, życzę udanych porodów dziewczyny! Ja nie płaczę, nie zalamalam się bojakos od początku dziwnie bylo ze ani zarodka ani serca... To byla druga ciąża, lekarz powiedział że od razu mozna drugie robicniech ktoras po stracie mi tylko napisze czy tabletki dostane czy jakies lyzeczkowanie
Ależ cudne wieści! Gratulacje!Hej laseczki,jestem po pierwszej wizycie,jest bejbi jest serduszko) ciaza mlodsza o 5 dni ale owu sie raczej na bank przesunela bo mierzylam temp.
Jak tam lezalam to az mi lezka poleciala,a jak weszlam do samochodu to juz mi wszystkio puscilo i maz myslalam ze zawalu dostanie bo nie wiedzial co sie stalo.
Chodzi Ci o wiek 35+? Jeśli tak, to pewnie, że leki dostaniesz. Każda ciężarna ma do nich prawo. Tyle, że tylko leki, nie suplementy.Dziewczyny, myślicie, że skoro mam ciążę z35.1, to też dostanę leki?
no ja też się sama oczyściłam, nie byłam w szpitalu, Po krwawieniu poszłam tylko na USG sprawdzić, czy jest czysto, lekarz stwierdził, że tak, a tydzień później jajo ze mnie wyleciało jak sikałam, a dwa miesiące później zaszłam w zdrową ciążę (obecną) także u Ciebie też będzie dobrzeDobra to zegnam się z Wami, życzę udanych porodów dziewczyny! Ja nie płaczę, nie zalamalam się bojakos od początku dziwnie bylo ze ani zarodka ani serca... To byla druga ciąża, lekarz powiedział że od razu mozna drugie robicniech ktoras po stracie mi tylko napisze czy tabletki dostane czy jakies lyzeczkowanie