reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Gratuluję udanych wizyt! Oby więcej takich wiadomości :-) trzymam kciuki za resztę.

Ja dzisiaj idę na krew. Wstałam godzinę temu, jestem głodna jak wilk :-( zaraz zawiozę córkę do przedszkola, pojadę do piekarni żeby zaraz po oddaniu krwi moc coś zjeść.

Czy któraś z was zmaga się z niskim ciśnieniem? Jak się czujecie? Moje ostatnio było 86/48. Ledwo zyje

Gratuluję udanych wizyt! Oby więcej takich wiadomości :-) trzymam kciuki za resztę.

Ja dzisiaj idę na krew. Wstałam godzinę temu, jestem głodna jak wilk :-( zaraz zawiozę córkę do przedszkola, pojadę do piekarni żeby zaraz po oddaniu krwi moc coś zjeść.

Czy któraś z was zmaga się z niskim ciśnieniem? Jak się czujecie? Moje ostatnio było 86/48. Ledwo zyje
Ja też mam bardzo niskie ciśnienie, gdzie usiądę to usypiam, w pracy maskara 🙈 tylko odpalam kompa i jestem nieprzytomna

Ja mam bardzo niskie ciśnienie, cos podobnie jak Ty. Mamaginekolog pisała, ze kawa nie pomaga. Bo po niej sie dużo sika i robi sie błędne koło. Ogólnie jak sie dużo sika to ciśnienie jest niskie, wiec myśle, ze w ciazy stad to sie bierze... bo na codzień tez mam niskie, ale nie aż tak... wiec wyglada na to, ze podstawa i bardzo ważne jest, żeby pic baaardzo dużo wody. Aczkolwiek wbrew mamieginekolog ostatnio kawa postawiła mnie na nogi (tylko, ze teraz mnie odrzuca od kawy)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry