reklama

Kwietniowe mamy 2021

plamienie ale objawów nie czuje i brzuch już nie boli ... wiem co mi powie
Ale plamienie na początku ciąży jest czymś zupełnie normalnym. A brak objawów to też nie jest wyznacznik, że jest „po ciąży”. Moja siostra np. W ogóle nie miała żadnych objawów cała ciąże i też cała ciąże świrowała, że skoro nie ma objawów to na pewno nie jest w ciąży, a ma zdrowiutkiego, ślicznego synka 🤗
Głowa do góry, musi być dobrze! 💛
Jeszcze podsyłam artykuł: https://mamaginekolog.pl/krwawienie-w-pierwszym-trymestrze-czy-oznacza-poronienie/

reklama
Nie myśl tak! Ja poza tym obżeraniem się słodyczami też już nic nie mam (nawet piersi mnie już nie bolą ani nie są nabrzmiałe). Jesteśmy z Tobą ❤
Ja to przez te piersi to nie raz plakalam jak jeszcze nie bylam na usg.sa miekkie,same z siebie nie bola tylko jak przycisne,czasem wogole nic,tylko sutki sa wrazliwe.ja sie juz na cycki nie patrze

reklama
Brzuch boli mocno jak na okres
No i zaczekam krwiawic 😌 już wiem co się rozkręca ...
trzymajcie się dziewczyny to raczej koniec mojej podróży 😓
Jestem też w grupie krwiak we wczesnej ciąży i tam dziewczyna też zaczeła krwawić i dostała mocnych skurczy, pojechała na pogotowie i okazało się że miała krwiaka który pękł a z dzieckiem po mimo tego wszystko było ok. Trzymam mocno kciuki za Ciebie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry