Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeezu dziewczyny a ja od kilku dni już codziennie wymiotuję, no mam dosyć normalnie, żołądek to czuje przyklejony, też ciągle wchodzę i patrzę czy Ewela coś napisała.. Może odsypia..
Ja z kolei miałam CC przy synu i dzięki Bogu że zrobili bo nie wiem czy wytrzymałabym naturalny. A po CC szybko doszłam do siebie, sama wszystko przy dziecku robiłam wiec CC jak dla mnie super. Oczywiście każdy na inne doświadczenia, ale ja z CC jestem zadowolonaCześć dziewczyny...
Ewelina kochana napisz coś bo Zwarjuje [emoji17]
Co do porodu to rodziłam SN syna i córkę i powiem wam nie było tak źle wiadomo każdy organizm inny... Wiem co mówię bo mój syn był duzzzyyy i gin stwrudxila że jakby wiedziała że będzie taki duży to by kazała zrobić cc... Ale ja zadowolona... Wstalam tego samego dnia i nikt nie musiał mi pomagać przy opiece nad dziećmi... Także nie taki diabeł straszny..
To są te co są w aptekach dla dzieci na mdłości? Mam nie pomagająBardzo Ci wspolczuje! Niestety nie mam pojecia, co mogloby Ci pomoc![]()
A jesli ktoras z Was cierpi na mdlosci to bardzo polecam opaski akupresurowe.
Mi baaardzo pomogly.
@Flo90 a Ty jak się czujesz?
To są te co są w aptekach dla dzieci na mdłości? Mam nie pomagają![]()