Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Mi apka dzisiaj 7+1Wiesz apka pokazuje mi dziś 7+0....
No, ale muszę myśleć pozytywnie mimo wszystko.
A tydz temu nie było nawet zarodka także głową do góry.. Pokazał się już na pewno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi apka dzisiaj 7+1Wiesz apka pokazuje mi dziś 7+0....
Kurcze, a tu na pasku pokazuje mi 6+6Wiesz apka pokazuje mi dziś 7+0....
u mnie usg pokazało w środę 6+6 także spokojnie.. Wszystko będzieKurcze, a tu na pasku pokazuje mi 6+6![]()
![]()
![]()
![]()
Jaką masz apkę? Ja mam dwie różne i jedna pokazuje 8tc( 7+0), a druga 7tc(6+6) o co tu kaman ??Mi apka dzisiaj 7+1
A tydz temu nie było nawet zarodka także głową do góry.. Pokazał się już na pewno![]()
Nie wolno wgl wątróbki???Czerwonej herbaty a czemu? Nie można kawy, czarnej herbaty - czyli kofeiny. Plesniowych jak we Francji, robionych z surowego sera, to jest wykluczone. Nie można jeść surowych rzeczy: mleko świeże, ryby czy surowe mięso. Nie wolno wątróbki.
Sprawdź czy wpisane są te came cykle.. U mnie w jednej było co 28.. A ja mialam co 25 poprawiłam i teraz się zgadza...Jaką masz apkę? Ja mam dwie różne i jedna pokazuje 8tc( 7+0), a druga 7tc(6+6) o co tu kaman ??
Ciąża + i preglifeJaką masz apkę? Ja mam dwie różne i jedna pokazuje 8tc( 7+0), a druga 7tc(6+6) o co tu kaman ??
Na pewno..Ja w ostatniej ciąży byłam u lekarza 6+0 i wdg usg pokazywalo 5+1 i tylko pecherzyk byl i sie strachu najadlam ze nic z tego. Takze teraz ide 7+0 i mysle ze juz powinno serduszko być![]()