reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Mamy tak samo na imie, ten sam tydzień obecnie i wizytę w tym samym dniu 8 września xD
Cześć, nieśmiało również dołączam do kwietniowych mam :). Co prawda mam obecnie ciąże zagrożoną przez krwiaka i jestem już po jednej stracie, ale czytając wasze wpisy i radość z wizyt gdy słyszycie pierwszy raz bicie serduszka poprawia mi humor. Jestem w 5t+5 według USG, wizytę kontrolną mam dopiero 8 września i liczę że usłyszę wtedy pierwszy raz bicie serduszka, nie mogę się już doczekać :D

Dziewczyny, wyniki moczu, z czego nic nie rozumiem. Pomożecie?
Drugie zdjęcie wyniki z krwi, które też dla mnie to czarna magia..

Załączniki

• 20200827_144639.jpg
    20200827_144639.jpg
    101,5 KB · Wyświetleń: 95
  • 20200827_144502.jpg
    20200827_144502.jpg
    98 KB · Wyświetleń: 91
Dziewczyny, wyniki moczu, z czego nic nie rozumiem. Pomożecie?
Drugie zdjęcie wyniki z krwi, które też dla mnie to czarna magia..
mocz wskazuje na infekcje, konieczna jest konsultacja, tymbardziej, że barwa moczu jest brązowa, a powinna być słomkowo żółta albo żółta i mocz przejrzysty, a nie mętny...nabłonki też wskazują na infekcje, a co do krwi to nie mam pojęcia co to jest to Rubella IgG to różyczka?

reklama
mocz wskazuje na infekcje, konieczna jest konsultacja, tymbardziej, że barwa moczu jest brązowa, a powinna być słomkowo żółta albo żółta i mocz przejrzysty, a nie mętny...nabłonki też wskazują na infekcje, a co do krwi to nie mam pojęcia co to jest to Rubella IgG to różyczka?
Różyczka. Ale przechodziłam w dzieciństwie mi się wydaje.
Myślisz że z tym moczem moge czekac do wizyty 18.09?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry