jaguar
Fanka BB :)
Miałam robiona w poniedziałek, wynik 384,74 i dzisiaj idę na powtórkę żeby zobaczyć czy dobrze przyrasta. Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny które robiły betę [emoji110]Jak tam dziewczyny po becie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam robiona w poniedziałek, wynik 384,74 i dzisiaj idę na powtórkę żeby zobaczyć czy dobrze przyrasta. Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny które robiły betę [emoji110]Jak tam dziewczyny po becie?
HejNa początku moze się przywitam, mam na imię Klaudia i jestem już mamą 3,5letniej dziewczynki, która przyszła na świat poprzez cesarskie cięcie w 2016r
![]()
O drugie dziecko staramy się z mężem już prawie 2lata, i niestety w ciągu tych 2 lat juz 2 razy poroniłam w 8tygodniu, diagnoza puste jaja płodowe. Ciężko mi się tutaj do Was dołączyć z tego względu, że boje się znowu powtórki.
Test pozytywny zobaczyłam wczoraj, z niedowierzania zrobiłam aż 3 w ciągu jednego dniaI dzisiaj powtórzyłam, również pozytywny.
Ostatnią miesiączke miałam 26.06, ale mm bardzo nieregularne cykle, które wahają się między 35 a 60dniami. Nie mam pojęcia kiedy mogła być owulacja, bo pomimo robienia testów owulacyjnych kilka razy dziennie owulacji i tak nie pokazały.
Życzę wszystkim szczęśliwych ciąż![]()
Ja ide jutro, bo lekarz kazal mi w tym tygodniu jeszcze zrobic, a pozniej juz czekac na wizyteJak tam dziewczyny po becie?
Jeśli się obawiasz że coś może być nie tak lepiej iść na betę i powtórzyć za 48h. Jeśli przytost będzie za mały to wtedy można się zastanawiać. Same kreski nie są jednoznacznym wyznacznikiem, ale... W lutym robiłam test, wyszedł pozytywnie ale blada kreska, powtórzyłam następnego dnia i kolejnego ale kreska nie ciemniała. Zaczęłam się martwić i poszłam na betę, wynik pokazał 48,53. Po 48h powtórka bety i wynik 55,30 a na kolejnej becie 61,4... Byłam u lekarza ale na USG nie było widać nawet pęcherzyka. No i za parę dni zaczęło się krwawienie... Nie piszę tego po to żeby cię straszyć, ale jak czujesz że coś może być nie tak (ja miałam takie przeczucie) to lepiej zrobić betę...Dziewczyny, a powtarzacie testy ciążowe? Ja mam manie robienia wielu testów i sprawdzania czy kreska testowa ciemnieje, i niestety ale 3 dzień jest taka sama.
Dziewczyny, a powtarzacie testy ciążowe? Ja mam manie robienia wielu testów i sprawdzania czy kreska testowa ciemnieje, i niestety ale 3 dzień jest taka sama.
Najlepiej w dniu @ jak już tak bardzo się niecierpliwiszhej dziewczyny ja okres miałam od 8.07 owulacje jakoś 21.07 z tego co pokazuje mi aplikacja a kolejny okres mam dostać 5.08 czyli zostało mi 7 dni do @. Ale że jestem mega niecierpliwa stąd pytanie kiedy mogę najwcześniej zatestować???
Ja też polecam w dniu @, wtedy będzie najbardziej wiarygodny wynikhej dziewczyny ja okres miałam od 8.07 owulacje jakoś 21.07 z tego co pokazuje mi aplikacja a kolejny okres mam dostać 5.08 czyli zostało mi 7 dni do @. Ale że jestem mega niecierpliwa stąd pytanie kiedy mogę najwcześniej zatestować???