Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewelina @ pisze:czy Ewelina sie odezwala ktos cos wie?
O matko, chyba jeszcze rzadna wiadomość tutaj nie ucieszyła mnie tak jak Twoja!!!Matko kochane nie uwierzyciestał się cud ... po całej nocy w szpitalu i z rana badaniach i tabletkach bylam przygotowana na najgorsze a maleństwo mimo moich zerowych objawów i krwotoku i plamien ma się wspaniale
wyszłam po domu o 13 wybaczcie ze prędzej się nie odzywałam ... odsypiałam nie przespana noc
❤
Zobacz załącznik 1168612
@Ewelina Jesteeees❤❤❤ i WIEDZIAŁAM NO WIEDZIAŁAM, że wszystko jest Ok, a Maluch rośnieMatko kochane nie uwierzyciestał się cud ... po całej nocy w szpitalu i z rana badaniach i tabletkach bylam przygotowana na najgorsze a maleństwo mimo moich zerowych objawów i krwotoku i plamien ma się wspaniale
wyszłam po domu o 13 wybaczcie ze prędzej się nie odzywałam ... odsypiałam nie przespana noc
Zobacz załącznik 1168612
byle do 8 września
Az sie popłakałam, mam nadzieję, że u mnie też stanie się cud jutroLekarz mówi ze ktoś nad nim czuwa a ja mówię .... tak bardzo dużo cioteczekdziękuje każdej z osobna
![]()
a jutro masz wizytę ? To chyba super coooAz sie popłakałam, mam nadzieję, że u mnie też stanie się cud jutro![]()
Super..[emoji173] wspaniała wiadomość.[emoji4][emoji4]Matko kochane nie uwierzycie [emoji3059] stał się cud ... po całej nocy w szpitalu i z rana badaniach i tabletkach bylam przygotowana na najgorsze a maleństwo mimo moich zerowych objawów i krwotoku i plamien ma się wspaniale [emoji6] wyszłam po domu o 13 wybaczcie ze prędzej się nie odzywałam ... odsypiałam nie przespana noc [emoji175][emoji170][emoji3590][emoji175]Zobacz załącznik 1168612