Czarna 36
Fanka BB :)
A jak twoj dysk?Mam tak samo, spanie, mdłości z głodu, co 3h głód, pije jak smok!!! Brzucha nie czuje, ale biorę wg zaleceń lekarki 3x1 nospa.
Wzdecia tylko czasem daja w kość i trochę lewa stona macicy z Małym.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak twoj dysk?Mam tak samo, spanie, mdłości z głodu, co 3h głód, pije jak smok!!! Brzucha nie czuje, ale biorę wg zaleceń lekarki 3x1 nospa.
Wzdecia tylko czasem daja w kość i trochę lewa stona macicy z Małym.
Kochane ja przy Was tu mam mało objawów senność i wzdęcia no i głód, czasami mdłości z glodu i węch ogara gończego. Cycki rosna, ale nie bolą, ale o tak wiem że jest dobrze! Stresy udzielaja się Dziecku, więc po co się nakręcać. Mam urlop i się lenie, ogladam seriale, czytam książkę i Nasze forum. Czekam na kolejne USG i wizytę u lekarki.Ja tak samo, spokojna będę wtedy jak już będzie na tym świecie.
Mdłości tez nie mam jako tako. Tylko podróże zaczęłam zle znosić. Cycki puchną i bolą mnie kosmicznie. Z węchem mam identycznie. Stary już jobla przy mnie dostaje, bo nie może wielu rzeczy przy mnie jeść, bo tak mi och smród dokucza. Kawa już całkiem mi nie wchodzi, gdzie bylam kawohiliczką. Za to żre mnóstwo warzyw i owoców, tak mnie na nie ciągaKochane ja przy Was tu mam mało objawów senność i wzdęcia no i głód, czasami mdłości z glodu i węch ogara gończego. Cycki rosna, ale nie bolą, ale o tak wiem że jest dobrze! Stresy udzielaja się Dziecku, więc po co się nakręcać. Mam urlop i się lenie, ogladam seriale, czytam książkę i Nasze forum. Czekam na kolejne USG i wizytę u lekarki.
Weekend planuje z Mężem obejrzeć Greyhound z Tomem Hanksem, coś zjeść.
Pięknego weekendu!
Co Ty gadaszNoNo serio tak to wyglądano ale cóż dopóki nie będę trzymać dziecka na rękach to zawsze będzie coś nie tak...
pewnie ze czułam bo lepszy jest przepływKochana a ja chciałam się spytać o te zastrzyki z heparyny...nie czułaś się po nich lepiejbo odkąd biorę to czuję się lepiej
chyba coś że mną nie tak
To już wiem czemu tak dobrze się czujepewnie ze czułam bo lepszy jest przepływenergii tyle
ja dostane je pewnie jak będzie serduszko
![]()
Ooo dziękuję jest o niebo lepiejA jak twoj dysk?
bo widzę ze jest u ciebie fajnieTo już wiem czemu tak dobrze się czuje![]()
Daj spokój lewa strona w siniakach.. W prawa stronę wchodzi lepiej....bo widzę ze jest u ciebie fajniea jak idą wkłucia ?