Monika2211
Fanka BB :)
Z tym myciem to ja też świruję bo szoruję wszystko pod gorącą wodąU mnie HCT 36 a HGB w normie. Nic kolejna rzecz do konsultacji....a toxo niekoniecznie od zwierząt mozesz sie zarazic....wystarczy zjesc niedomyte warzywa.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tym myciem to ja też świruję bo szoruję wszystko pod gorącą wodąU mnie HCT 36 a HGB w normie. Nic kolejna rzecz do konsultacji....a toxo niekoniecznie od zwierząt mozesz sie zarazic....wystarczy zjesc niedomyte warzywa.
Nie...tylko ciagle chce mi sie siku,ale nic nie boli przy oddawaniu ,nie sikam tez po kropelce.Teraz to juz z nerwów troche chyba czuję delikatnie pieczenie,ale tak sie na tym skupiam.....Z tym myciem to ja też świruję bo szoruję wszystko pod gorącą wodąŻycie pełne niespodzianek jak widać
Trzeba skonsultować z naszymi ginami te wyniki i zobaczymy. A czujesz jakieś pieczenie przy siusianiu albo dyskomfort?
Zrobię na pewno.Myślę ze gdybys zrobila po48h tak jak jest zalecany to byłby większy ten przyrost,ale od 5jest ciaza wiec zostalo ci powoli cieszyc sie i ja powtórzyłabym ta bete jeszcze raz dla świętego spokoju po48h❤![]()
Dziwne bo takie nieleczone zaoalenie jest niebezpieczne .....a jakie badania sie tam robi?Ja tak czytam to w Uk wogole zadnych badan moczu nie kaza robic,przynajmniej narazie,moze po pierwszym skanie cos ruszy...
Teraz tak....ale moglas byc chora w dziecinstwieZ tym myciem to ja też świruję bo szoruję wszystko pod gorącą wodąŻycie pełne niespodzianek jak widać
Trzeba skonsultować z naszymi ginami te wyniki i zobaczymy. A czujesz jakieś pieczenie przy siusianiu albo dyskomfort?
Ja moze mam infekcje i nawet nie wiem...nie pamietam jakis zestaw typu HIV,ale to dopiero kolo 12 tyg chyba.nie pamieta juz.Dziwne bo takie nieleczone zaoalenie jest niebezpieczne .....a jakie badania sie tam robi?
Mam dzisiaj podobnie ale nie ciągnie do _żołądka. Też dziwne te bóleDziewczyny czy któraś z was miała taki ból, pojawia się w okolicy podbrzusza lub jajnikow i promieniuje w okolice żołądka, tak na środek, są to kilkusekundowe jakby skurcze? Takie ukucia nie wiem ciężko to nazwać? Dzisiaj już któryś raz mi się zdarza, nie wiem czy to się wszystko rozciąga czy co nigdy czegoś takiego nie czułam,![]()
A mnie tak zaczyna na dole kilka sekund i kuje, promieniuje pośrodku, nie mam pojęcia co toMam dzisiaj podobnie ale nie ciągnie do _żołądka. Też dziwne te bóle