marcelak
Zaciekawiona BB
Ja wlasnie teraz się czuje wzdęta , tez tak macie dziewczyny , jakby pelny ???Ja teraz jestem w 9 tygodniu i mam mniejszy brzuch niż w 6po prostu miałam wtedy takie wzdęcia, ze nie szło tego wciągnąć!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wlasnie teraz się czuje wzdęta , tez tak macie dziewczyny , jakby pelny ???Ja teraz jestem w 9 tygodniu i mam mniejszy brzuch niż w 6po prostu miałam wtedy takie wzdęcia, ze nie szło tego wciągnąć!
Ja cały czas tak mam.. Jakbym już nie wiadomo w którym miesiącu byla. I do tego te mdłości... Bleee a myślałam im dalej tym lepiejJa wlasnie teraz się czuje wzdęta , tez tak macie dziewczyny , jakby pelny ???
No ja tez wlasnie mdłości co jakiś czas się pojawiają...Ja cały czas tak mam.. Jakbym już nie wiadomo w którym miesiącu byla. I do tego te mdłości... Bleee a myślałam im dalej tym lepiej![]()
Tak biore bo mam niedoczynnosc. Wyniki mieszczą się w normie wiec jest okGratulacje :-)
Na gardło to woda z solą. Okropne ale pomaga.
Bierzesz leki?
Mnie dzisiaj okropnie boli głowa przy każdym ruchu. W sumie to od wczoraj już boli i nie przechodzi.
Ale skoki! Ja nie mogę... Czyli najlepiej jednak dla własnego spokoju powtarzać sobie to TSH skoro tak się waha?Mi tez z 1,70 spadlo na 0,33 i tak skacze ciagle,robie badania co3tyg![]()
No właśnie ja nie badam tzn dopiero w pon będę robiłaAle skoki! Ja nie mogę... Czyli najlepiej jednak dla własnego spokoju powtarzać sobie to TSH skoro tak się waha?
Mi endokrynolog powiedziala ze tsh w ciazy bada sie co miesiąc ,wiec ja badam .wole zrobic niz pozniej pluć se w brodę.Ale skoki! Ja nie mogę... Czyli najlepiej jednak dla własnego spokoju powtarzać sobie to TSH skoro tak się waha?
Gratulacje. Ja czekam na poniedziałekJa jestem już po wizycie i słyszałam bicie serduszkaaż mi się oczy szklane zrobiły
wszystkie wyniki dobrze wyszły a na mdłości lekarz polecił mi picie herbatek z imbirem albo schłodzoną cole, i dostałam też zwolnienie na razie na 3 tygodnie, żeby te mdłości się trochę uspokoiły![]()