reklama

Kwietniowe mamy 2021

A jakie wy badania robicie? Ja też idę robic i nawet cukier mam i jest napisane że nie muszę być na czczo?
Na cukier zawsze mówili żeby być na czczo , nawet jak robiłam badania okresowe w pracy to też musiałam być na czczo bo cukier mierzyli. Na skierowaniu nawet wpisane mam że na czczo.
IMG_20200902_081928.jpeg

reklama
@Majjka. ja mam wizytę za 2 tyg, by zobaczyć czy wszystko ok, a tak normalnie w ciąży miałam co 3 tyg, a wiem, że niektórzy lekarze robią co 4 tyg, więc pewnie Twój tak do tego podszedł.

Kurcze, ale bym chciała mieć na coś smaka! Poprzednio całą ciążę czekałam, aż się pojawią zachcianki i będę mogła coś zjeść z apetytem, a tak jem bo jestem głodna, a jak jestem głodna to mnie mdli, ale lekko i tak jem bez przekonania.

No mi jakby podobnie. Jest pęcherzyk, ciałko żółte, początek ciąży.
Tylko zastanawiam się nad tą kolejną wizytą. 1 października będę 10t+0. Czy to nie trochę późno?
W poprzedniej ciąży kartę mi założyli w połowie 7 tygodnia a tu w 10?
Ja byłam coś ok. 6+2 nie było bicia serca i nie mam karty. Do lekarza idę w pon. I też będzie już 10tc. Przy chlopcach kartę miałam 8/9t 😊

Kurcze dziwne a ja mam cukier i pisze nie na czczo, więc inaczej ale napewno skorzystam z tej opcji bo mam na 10.50🤣

Załączniki

• IMG_20200902_085724.jpg
    IMG_20200902_085724.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 68
No mi jakby podobnie. Jest pęcherzyk, ciałko żółte, początek ciąży.
Tylko zastanawiam się nad tą kolejną wizytą. 1 października będę 10t+0. Czy to nie trochę późno?
W poprzedniej ciąży kartę mi założyli w połowie 7 tygodnia a tu w 10?
Ja bylam na wizycie w 7 tygodniu. Teraz mam 8+6 a wizyte 18.09 i też jeszcze nie mam karty. Standardowe wizyty na początku są co 4 tygodnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry