agrafka07
Fanka BB :)
Okw takim razie dużo zdrówka i spokojnej ciąży bez stresu życzę
Trzymam kciuki żeby było wszystko tym razem ok
![]()
Najwięcej wyjaśni się w środę na wizycie. Pozostaje czekać. Dzięki za kciuki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Okw takim razie dużo zdrówka i spokojnej ciąży bez stresu życzę
Trzymam kciuki żeby było wszystko tym razem ok
![]()
trzymam kciukiHej! Gratuluję wszystkim pozytywnym testom! Ja testuje w środę i mam cicha nadzieje, że wyjdą dwie kreseczki. Chociaż mam dni, że myślę, że chyba oszalałam (staramy się o trzecie) dlatego lepiej niech się uda zanim się rozmysle![]()
Gratuluję. Kojarzę cię z wątku dla staraczek [emoji6] trzymam kciuki zeby już @ nie przyszła .Moje dzisiejsze popołudniowe testy, nie mogłam się powstrzymać.
Termin @ za 3 dni.
Tak bardzo się boję, że się pojawi ta wredna @![]()
Ale jak od 8 dni to tak szybko wychodzi? Kurde bo jeszcze jutro polecę po testHejo ja też do was chyba dołączał, okres powinnam mieć 1.08 ale od ośmiu dni już testuje i wychodzą pozytywy, ostatni test z dziś, żadnej bety nie robię, ginekologa mam 24.08 jak będę w Pl, powodzonka dla wszystkich co testują![]()
Ja robiłam też jakoś tak wcześnie i wyszło ;-) u nas tez trzeci maluch. Jaka masz różnice wieku?Ale jak od 8 dni to tak szybko wychodzi? Kurde bo jeszcze jutro polecę po test [emoji1787]
Gratulacje :*
Ładne te kreseczki :-)Hejo ja też do was chyba dołączał, okres powinnam mieć 1.08 ale od ośmiu dni już testuje i wychodzą pozytywy, ostatni test z dziś, żadnej bety nie robię, ginekologa mam 24.08 jak będę w Pl, powodzonka dla wszystkich co testują![]()
Spokojnie, myśl że się jednak nie pojawi . Nie przywołuj jej ;-) ale kreski ładne, wiec trzymam kciuki żeby wszystko było ok :-)Moje dzisiejsze popołudniowe testy, nie mogłam się powstrzymać.
Termin @ za 3 dni.
Tak bardzo się boję, że się pojawi ta wredna @![]()
Właśnie byłam w szoku, dokładnie 8dni przed miesiączka testowałam, a 14od stosunku, nie ma opcji na starsza ciąże bo wszystko zapisaneAle jak od 8 dni to tak szybko wychodzi? Kurde bo jeszcze jutro polecę po test
Gratulacje :*
Kurde kusicieJa robiłam też jakoś tak wcześnie i wyszło ;-) u nas tez trzeci maluch. Jaka masz różnice wieku?