reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Jak myślicie co powinno się na takiej liscie kwietniowych mam znaleźć? Nick, termin porodu, wiek, może zostawić miejsce na płeć, co jeszcze?

Może jeszcze w którym cyklu starań się udało? ;)

Kurczę dzień mnie nie było a tu tyle nowych przyszłych mamusiek!!! 🤩 gratuluje wszystkim ⏸❣️❣️❣️ I trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które wkrótce będą testować! 😘

Hej dziewczyny! Dołączam do Was z nadzieja na to co będzie😉 ale po kolei:
Byłam juz w marcowych mamuskach, zaczęło sie u mnie od tego, ze plamilam przez 3 dni w terminie miesiączki. Nie rozkręcało sie to w okres, wiec zrobiłam test i wyszedł blady. Liczyłam, ze to implantacja. Plamienie trwało nadal przez tydzień, testy pozytywne, niby trochę wyraźniejsze, ale bez szału. No i po tym tygodniu, 5 lipca jak chlusnelo krwią to leciało ostro ze skrzepami i juz wiedziałam co to oznacza. Ginekolog po tygodniu od tego krwawienia potwierdził, ze w usg ciazy nie ma, przynajmniej w macicy i kazał zrobić hcg. Zrobiłam dopiero po 4 dniach od wizyty (14 lipca) i wyszło 1,2, wiec brak ciazy.
nie wiedziałam jak liczyć kolejny cykl, czy krwawienie można uznać za miesiączkę czy jednak rodzaj poronienia itd. Ale dzisiaj zrobiłam test i sa 2 kreski! Mimo, ze to dopiero 26 dc...
podchodzę do tego na chłodno na razie, z badaniem krwi poczekam jeszcze kilka dni i sie okaze😉
Jej jaka dziwna sprawa.....
Ale nasz organizm jest nieprzewidywalny
Gratuluję

reklama
U mnie niestety 2 miesiąc z bielą w tle...chciałam szybko szybko A tu chyba dłuższa sprawa się zapowiada. A brała może któraś z Was Ovarin? Dostałam od koleżanki i zaczęłam brać po jej opinii że dobrze działa ale JAK później poczytałam opinie w necie pisały kobiety że im miesiączki poblokowal.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry