magnolia1505
Fanka BB :)
Jak myślicie co powinno się na takiej liscie kwietniowych mam znaleźć? Nick, termin porodu, wiek, może zostawić miejsce na płeć, co jeszcze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to u mnie jutro 9 dni od stosunku i 5 do okresu, więc chyba nie ma sensuWłaśnie byłam w szoku, dokładnie 8dni przed miesiączka testowałam, a 14od stosunku, nie ma opcji na starsza ciąże bo wszystko zapisane, także testuj, a ty ile do @?
Hmn może czy pierwsza czy kolejna ciąża?Jak myślicie co powinno się na takiej liscie kwietniowych mam znaleźć? Nick, termin porodu, wiek, może zostawić miejsce na płeć, co jeszcze?
O super pomysłHmn może czy pierwsza czy kolejna ciąża?
Masz więcej testów w domu? [emoji14]A to u mnie jutro 9 dni od stosunku i 5 do okresu, więc chyba nie ma sensu [emoji38]
Jak myślicie co powinno się na takiej liscie kwietniowych mam znaleźć? Nick, termin porodu, wiek, może zostawić miejsce na płeć, co jeszcze?
Później informacja czy już rozpakowana [emoji6]Jak myślicie co powinno się na takiej liscie kwietniowych mam znaleźć? Nick, termin porodu, wiek, może zostawić miejsce na płeć, co jeszcze?
Jej jaka dziwna sprawa.....Hej dziewczyny! Dołączam do Was z nadzieja na to co będzieale po kolei:
Byłam juz w marcowych mamuskach, zaczęło sie u mnie od tego, ze plamilam przez 3 dni w terminie miesiączki. Nie rozkręcało sie to w okres, wiec zrobiłam test i wyszedł blady. Liczyłam, ze to implantacja. Plamienie trwało nadal przez tydzień, testy pozytywne, niby trochę wyraźniejsze, ale bez szału. No i po tym tygodniu, 5 lipca jak chlusnelo krwią to leciało ostro ze skrzepami i juz wiedziałam co to oznacza. Ginekolog po tygodniu od tego krwawienia potwierdził, ze w usg ciazy nie ma, przynajmniej w macicy i kazał zrobić hcg. Zrobiłam dopiero po 4 dniach od wizyty (14 lipca) i wyszło 1,2, wiec brak ciazy.
nie wiedziałam jak liczyć kolejny cykl, czy krwawienie można uznać za miesiączkę czy jednak rodzaj poronienia itd. Ale dzisiaj zrobiłam test i sa 2 kreski! Mimo, ze to dopiero 26 dc...
podchodzę do tego na chłodno na razie, z badaniem krwi poczekam jeszcze kilka dni i sie okaze![]()
No przecież jest!!!!!Moje dzisiejsze popołudniowe testy, nie mogłam się powstrzymać.
Termin @ za 3 dni.
Tak bardzo się boję, że się pojawi ta wredna @![]()
Kurczę a można do Was zaglądać tam, bo sentyment został.....pewnie!![]()