Ana874
Fanka BB :)
Ja też tak miałam, a mój mówi,"aaaa to na dziewczynkę jest jak się ma ochotę na słodyczę się je?, to chyba nie będzie..." Jak Mu dziś powiem, to się ucieszyszokja to w ogóle słodyczy nic
zero ochoty
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też tak miałam, a mój mówi,"aaaa to na dziewczynkę jest jak się ma ochotę na słodyczę się je?, to chyba nie będzie..." Jak Mu dziś powiem, to się ucieszyszokja to w ogóle słodyczy nic
zero ochoty
![]()
No wlasnieJa też tak miałam, a mój mówi,"aaaa to na dziewczynkę jest jak się ma ochotę na słodyczę się je?, to chyba nie będzie..." Jak Mu dziś powiem, to się ucieszy![]()
To nie ma znaczeniaJa też tak miałam, a mój mówi,"aaaa to na dziewczynkę jest jak się ma ochotę na słodyczę się je?, to chyba nie będzie..." Jak Mu dziś powiem, to się ucieszy![]()
Nie sugerowalabym się tymNo wlasnie[emoji16] podobno słodkie na dziewczynkę, a ja takich smaków nie mam od początku ciąży, a zawsze lubiłam słodyczki [emoji24] jedynie kwaśne żelki zjadłam [emoji23] paczka tez mi się zdąży, ale bardzo rzadko, a czekolada nie wchodzi w grę [emoji1]
Mi też :-)Może jestem jakaś chora ale mi właśnie najbardziej się podobają te pierwsze dwa lata [emoji28][emoji23][emoji23][emoji85][emoji2370][emoji16][emoji3059]
Dzidziu i jak tam? Pojechalas na IP?Wszystko w porzadku?
b
Daj znac, jak sie czujesz. Ja bym dla wlasnego spokoju chyba pojechala.
Na IP i dawaj znać, co tam się dzieje!
Trzymam kciuki żeby było wszystko ok.... Daj znać czy pojechałaś na Ip![]()
Kochane wszystko w porządku, Mały rośnie ❤❤❤ ma się dobrze, machał do nas i jak Pan Doktor powiedział robi fikołkiKochana, daj znać co u Ciebie. Wszystko musi być dobrzeNasze organizmy są teraz mega ukrwione, może to jakieś malutkie naczynko pękło?
Jak dobrze...Kochane wszystko w porządku, Mały rośnie ❤❤❤ ma się dobrze, machał do nas i jak Pan Doktor powiedział robi fikołki. Pepowinę widać
.
Spytałam o przyczyny takiego krwawienia powiedział, że nie są znane, coś się opróżniło. Pojechałam rano, żeby się nie denerwować.![]()
Wiedziałam, że wszystko będzie dobrzeKochane wszystko w porządku, Mały rośnie ❤❤❤ ma się dobrze, machał do nas i jak Pan Doktor powiedział robi fikołki. Pepowinę widać
.
Spytałam o przyczyny takiego krwawienia powiedział, że nie są znane, coś się opróżniło. Pojechałam rano, żeby się nie denerwować.![]()
wspaniale ze wszystko okKochane wszystko w porządku, Mały rośnie ❤❤❤ ma się dobrze, machał do nas i jak Pan Doktor powiedział robi fikołki. Pepowinę widać
.