Mama2018mama
Fanka BB :)
Ja drożdżowki i słodycze na chłopaka mialamwiadomo:-) ja się smiejeTez znam same przypadki gdzie same pikatne, kwaśne i fastfoody były na dziewczynkę, a słodyczki na chłopaka. Grunt to zdrowe dziecko nie ważne jaka płeć
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja drożdżowki i słodycze na chłopaka mialamwiadomo:-) ja się smiejeTez znam same przypadki gdzie same pikatne, kwaśne i fastfoody były na dziewczynkę, a słodyczki na chłopaka. Grunt to zdrowe dziecko nie ważne jaka płeć
![]()
Dzidziu, super! Cieszę się, ze wszystko ok! Ehh ale te nasze maluszki nam stracha napędzą!
oj napędzają ... takiej ciąży to jesCze nie miałam ...![]()
Z dnia na dzień, ale czasami wyniki np.w luxmed składali partiami i co 1h pojawiał mi się kolejny. Do 15 były wszystkie.Dziewczyny ile czekalyscie na wyniki moczu?robiłam wczoraj badania i wszystkie wyniki są już na stronie oprócz właśnie moczu .... Dziwne .
Super! Bardzo sie ciesze!Kochane wszystko w porządku, Mały rośnie ❤❤❤ ma się dobrze, machał do nas i jak Pan Doktor powiedział robi fikołki. Pepowinę widać
.
Spytałam o przyczyny takiego krwawienia powiedział, że nie są znane, coś się opróżniło. Pojechałam rano, żeby się nie denerwować.![]()
Oczywiście, że masz rację. Patrząc na koleżanki i w rodzinie kobietki, to jakoś nic się nie sprawdzało, ale mój ma swoją teorię hahahaTo nie ma znaczeniamoja przyjaciółka całe dwie ciąże wcinała słodycze, głównie nutelle i ma dwóch synów. Moja siostra też w większości słodkie, a głównie lody i też ma
synaI znam na odwrót osoby, które odrzucało od słodyczy maja np. córki
nie ma się co sugerować „ciążowymi” zachciankami, tak samo swoim własnym wyglądem - ze niby córka odbiera urodę matce a syn dodaje, bo to tez się nie sprawdza
to są „ciążowe zabobony”
![]()
Ja mam słaby apetyt. JEm bo wiem, że muszę dbać o maluszka, ale zachcianki ma mój Marcin i koleżanka z pracy, więc to wystarczy hahaNo wlasniepodobno słodkie na dziewczynkę, a ja takich smaków nie mam od początku ciąży, a zawsze lubiłam słodyczki
jedynie kwaśne żelki zjadłam
paczka tez mi się zdąży, ale bardzo rzadko, a czekolada nie wchodzi w grę
![]()