Loli05
Fanka BB :)
Slabo,ja to dam rade ale maz biedny troche.Ja sie boje otarc,skurczow itp wiec moze seksy byly 2 razy.No ale nie marudzi bo wie ze ja panikuje.A na wieczór taki ciekawy temat, jak u Was z seksem?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Slabo,ja to dam rade ale maz biedny troche.Ja sie boje otarc,skurczow itp wiec moze seksy byly 2 razy.No ale nie marudzi bo wie ze ja panikuje.A na wieczór taki ciekawy temat, jak u Was z seksem?
Ja się nie boję a maz moj tak i nie idzie go przekonać powiedział ze jakby coś sie stalo to by mial do siebie pretensjeA na wieczór taki ciekawy temat, jak u Was z seksem?
U nas gitA na wieczór taki ciekawy temat, jak u Was z seksem?
Szczerze zazdroszczeU nas gitpoczątkowo trochę się obawialiśmy, ale teraz już działamy tak jak i przed ciąża xD
U mnie słabo. Nie nam w ogole ochotyA na wieczór taki ciekawy temat, jak u Was z seksem?
Ja tez nie mam ochoty,mam nadzieje ze w pozniejszych miesiacach bedzie lepiej i bede czula sie pewniejU mnie słabo. Nie nam w ogole ochoty![]()
U mnie libido skacze. Choć poki co częściej woła o pomstę do niebaA na wieczór taki ciekawy temat, jak u Was z seksem?