Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mnie bolą dzis piersi jakby je ktos uderzał młotkiem i te mdłosci.Ech.....Ja tez nie mam ochoty,mam nadzieje ze w pozniejszych miesiacach bedzie lepiej i bede czula sie pewniej
Hej! Mnie tez się śniła córeczka. Może dowiem się za 10 dni kto kryje się w brzuszku bo będę miała pierwsze prenatalneHejka, mi się cały czas śni usgbyłam dziś w nocy na jednym i powiedzieli matko jak szybko się rozwija ta ciąża jaki na piękny kręgosłup
i powiedziała proszę przyjść za 5 miesięcy
A wczoraj śniła mi się córka! Moja piękna, zdrowa i wymarzona córka
Czy wy też macie takie dobre sny? Ja czasem miewam złe, ale nie związane z ciąża bardziej, że ktoś mnie goni albo coś![]()
U mnie trochę podobnie bo cykle 34 dni i według OM 10t 5d a według usg 9t5d,w pierwszej ciąży nie miałam żadnej różnicy wiec teraz tak dziwnieJa mam 35dniowe. Różnica 7dni![]()
Ja jakbym mogła to bym dzień przeleżała ,nic mi sie nie chce do wszystkiego na sile się zmuszam ale też może to zmeczenie bo w nocy nie dosypiamy bo mlodego męczą zęby ,też mam jakieś humoryPowiem Wam ja się codziennie czuje tragicznie taka zmęczona strasznie nie mam chęci do niczegomaz mnie denerwuje swoimi humorami nie polepsza sprawy
Tez czujecie sie takie osłabione?
Zgaga mi lekko przeszła zostala w lekkim stopniu wiec nie jest zle![]()
Trochę mi ulżyło, że nie tylko ja taka wiecznie zmęczona jestem i mój mąż z tych co kompletnie niewyrozumiali są...mnie mój już do szału doprowadza i czekam z niecierpliwością na jutro jak wreszcie pojedzie do pracy i będę miała święty spokój, bo teraz na L4 z dupą w domu siedział i mu chyba odwala z tego powodu i dzień w dzień musi mnie z równowagi wyprowadzić z samego ranaPowiem Wam ja się codziennie czuje tragicznie taka zmęczona strasznie nie mam chęci do niczegomaz mnie denerwuje swoimi humorami nie polepsza sprawy
Tez czujecie sie takie osłabione?
Zgaga mi lekko przeszła zostala w lekkim stopniu wiec nie jest zle![]()