mama.Antosia
Fanka BB :)
A to łącze się w bóluOjej a ile mały ma bo nie pamiętam? U nas to samo, ma 23msc i zaczęły ząbki wychodzić najlepsze to że nigdy nie miał problemy z zębami jak mu wychodziły a teraz tragedia..![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to łącze się w bóluOjej a ile mały ma bo nie pamiętam? U nas to samo, ma 23msc i zaczęły ząbki wychodzić najlepsze to że nigdy nie miał problemy z zębami jak mu wychodziły a teraz tragedia..![]()
U nas wiedzą tylko moi rodzice (teściowie jeszcze nieA dziewczyny, bo nie wiem czy było już pytanie jak się powtarzam to przepraszam ☺ mówiłyście już w rodzinie i znajomych, że jesteście w ciąży czy czekacie do 12 tygodnia?pytam z ciekawości co o tym myślicie ☺
Dotrwasz na pewnoStrasznie mnie jajaniki kłują i bolą muszę brać nospemartwię się ze nie dotrwam do wizyty
![]()
Ja niestety kompletnie nie mam snowHejka, mi się cały czas śni usgbyłam dziś w nocy na jednym i powiedzieli matko jak szybko się rozwija ta ciąża jaki na piękny kręgosłup
i powiedziała proszę przyjść za 5 miesięcy
A wczoraj śniła mi się córka! Moja piękna, zdrowa i wymarzona córka
Czy wy też macie takie dobre sny? Ja czasem miewam złe, ale nie związane z ciąża bardziej, że ktoś mnie goni albo coś![]()
u mnie z dnia na dzień coraz gorzejDotrwasz na pewnomaleństwo jest silne
Chociaż ja wizytę mam jutro na 12:00 i też zaczynam się stresować![]()
ja mam dokladnie to samo co i Wy dziewczyny tzn sennos, nic mi sie niechce i caly dzień mdłościTrochę mi ulżyło, że nie tylko ja taka wiecznie zmęczona jestem i mój mąż z tych co kompletnie niewyrozumiali są...mnie mój już do szału doprowadza i czekam z niecierpliwością na jutro jak wreszcie pojedzie do pracy i będę miała święty spokój, bo teraz na L4 z dupą w domu siedział i mu chyba odwala z tego powodu i dzień w dzień musi mnie z równowagi wyprowadzić z samego rana![]()
dokladnie ja tez podziwiam Laski z dzieciorami.Szacun dla WasU mnie pojawiły się mdłości jakieś półtora tygodnia temu, ale teraz trochę ustały ale rano codziennie mam odruch wymiotnypiersi to czuję jakby miały mi za chwilę eksplodować ale za to mojemu mężowi się podobają bo urosły haha
co do samopoczucia od dwóch dni jest ciutke lepiej, chociaż szybko się męczę i długo nie mogę nic porobić bo muszę za chwilę odpocząć, dobrze że to pierwsza ciąża, podziwiam Was dziewczyny, że dajecie radę z małymi dziećmi jeszcze silne kobietki
![]()