reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja na Żytnią do prywatnego gabinetu. Koleżanka kiedys mi polecila tego lekarza.Prowadzil jej 2 ciąże. Nazwiska podawac nie bede ale jak wpiszesz w Google to tam jest tylko jeden gin na Żytniej. Co do męża....w pelni współczuję....niestety nie licz ze tesciowa sie zmieni. Jestes dla niej konkurencją a przeciez to kochany malutki synek. Dramat.Współczuję i duzo sily Życzę😑
Dzieki kochana, za zrozumienie, trafne jestem dla niej konkurencja, na tesciowa nie liczę od samego początku, dążyła do wiecznego narzeczenstwa bym w nieskończoność byla niepewna i się ciągle starała, ale ja umiałam rozegrać to z klasą i mieć ślub i jej sympatię 😃😉.
Moja Droga na Zytniej wyskakuje 2 lekarzy, ale żadnego nie znam 😉. Ja chodzę do dwóch Pań 😃.

reklama
Bardzo mi przykro dziewczyny [emoji17]
Trzymajcie sie! Napewno kolejnyn razem bedzie wszystko ok!

Ja po wizycie u lekarza z pecherzem zrobili szybki test moczu i kiepsko to wyszlo boli jak cholera jest troche krwi dostalam antybiotyk [emoji849]
Jutro wizyta u gin bedzie rowny 7 tydzien mam nadzieje ze wszystko bedzie z dzidzia okey. Czekam na [emoji173] oby tylko bylo. Bo po tym co czytam to strach jest coraz wiekszy

No ja tez się boję,bo coraz bardziej przywiązuję sie do mojego maluszka.Ja bardzo dlugo czekalam na ciązę i trzykrotnie bardziej boję się zlych wiesci. Moja wizyta w piątek....Znowu pójdę jak galareta 🤯
ja też mam wizytę w piątek, ale wiem, że wszystko będzie dobrze i tak musimy myśleć 😊😊😊 ja mam o 18:30 więc praktycznie cały dzień jeszcze w pt czekania 🙈😝

Dzieki kochana, za zrozumienie, trafne jestem dla niej konkurencja, na tesciowa nie liczę od samego początku, dążyła do wiecznego narzeczenstwa bym w nieskończoność byla niepewna i się ciągle starała, ale ja umiałam rozegrać to z klasą i mieć ślub i jej sympatię 😃😉.
Moja Droga na Zytniej wyskakuje 2 lekarzy, ale żadnego nie znam 😉. Ja chodzę do dwóch Pań 😃.
to ten co ma nazwisko jak miesiac😁

Boze,laski tak nas czytam i chyba sie nie dziwie ze te skany to panstwowe dopiero w 12 tygodniu robia bo to tylko tyle stresu.porownywanie bety,pecherzykow,tygodni wielkosci.. chyba to nie na moje nerwy.Wizyte mam dopiero we wtorek i nie wiem co tam bedzie,tak sie zastanawiam czy nie wrocic na forum jak juz cos bede wiedziala albo jeszcze pozniej.bo nawet jak bede miec zarodek to bede porownywac wymiary z waszymi,pozniej jesli cudem bedzie serce to ile bije na minute,chyba sobie odlacze internet do 12 tygodnia

ja poszłam na pierwsze usg w zeszłym tygodniu 5t1d - według usg nawet 4t - zobaczyłam tylko pęcherzyk ciążowy i mam czekac- potem jak przeczytałam ze Ministerstwo rekomenduje pierwsze usg po 11 t to się złapałam za glowe 😅😅😅

Jak tam wasze brzuszki dziewczęta? 🤔🤔
Mój to z dnia na dzień jest coraz większy i normalnie aż się boję z jakim zakończę tą ciążę 🙈🙈🙈😱😳😝😂
Taki jak teraz to ja z synem miałam przed ślubem, czyli w 5 msc 😳😳😳🙈 a jestem obecnie w 11tc (10+7)

Załączniki

• IMG_20200907_170554.jpg
    IMG_20200907_170554.jpg
    2,8 MB · Wyświetleń: 126
Ostatnia edycja:
Jak tam wasze brzuszki dziewczęta? 🤔🤔
Mój to z dnia na dzień jest coraz większy i normalnie aż się boję z jakim zakończę tą ciążę 🙈🙈🙈😱😳😝😂
Taki jak teraz to ja z synem miałam przed ślubem, czyli w 5 msc 😳😳😳🙈
Ale ładny brzuszek też bym taki chciała! Ja za to schudłam 1,5kg :o dla mnie to bardzo dużo szczególnie, że mam niedowagę także trochę mnie to martwi. Czy któraś z was też straciła kilogramy?

Ale ładny brzuszek też bym taki chciała! Ja za to schudłam 1,5kg :o dla mnie to bardzo dużo szczególnie, że mam niedowagę także trochę mnie to martwi. Czy któraś z was też straciła kilogramy?
W pierwszej ciąży przez pierwsze 2 msc nic nie przytyłam, dopiero od 3 msc zaczęłam przybierać na wadze, ale nie jakoś szalenie, bo to było 1-1,5 kg w msc...na końcówce za to potrafiłam tyć po 4kg w 2tygodnie 😱😱😱
Dużo kobiet na początku ciąży nie tyje albo wręcz traci kg i jest to jak najbardziej normalne także nie masz się czym przejmować :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry