Agata19922
Fanka BB :)
ja będę musiała wejść na wagę jak mi kartę ciąży założydramat
![]()
Ani nie gadaj bo jak mój mąż zobaczył ile ważę to się za głowę chwycił haha ile ty ważysz haha no tak niedawno, ważyłam 50/52 kg a nagle 74
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja będę musiała wejść na wagę jak mi kartę ciąży założydramat
![]()
Ja mam 180 wzrostu i jak u lekarza mówię wage, to każą mi na nią wchodzić, zawsze się zastanawiam czemu nie wierzą?Pamietajcie dziewczyny nie jestesmy za grube tylko jestesmy za niskie!
A ile ważysz?z ciekawości jeśli można spytać?Ja mam 180 wzrostu i jak u lekarza mówię wage, to każą mi na nią wchodzić, zawsze się zastanawiam czemu nie wierzą?![]()
Ja dziś jadłam na śniadanie pastę z makreli z kiszonym ogórem xD i po waszych wpisach znowu mam ochotęBoże makrela... Jak bym zjadła pastę z makreli, jajka majonezu i z dymka.. Zaraz mąż będzie szukał makreli.....
Uwielbiam Biosaurusy właśnie te serowe!Kto pisał o chipsach nooo! I jem jakies biosaurus chrupki serowe![]()
Ja mam tak samo ja ty. SaharaPociesze Was, ja to praktycznie od początku w ogóle nie mam śluzu, żeby tak sam na bieliźnie się pojawił. Tylko rzadko przy podtarciu.
Powodzenia,koniecznie sie odezwijHejka, mało mnie tutaj na forum bo samopoczucie fatalne....pocieszam się że za miesiąc będzie lepiej. Mam sporo roboty w domu, dużo do szycia A leżę i nie mogę ogarnąć![]()
Jutro wizyta, na 18.20 więc troche poczekam. Ostatnio serduszka nie było więc okaże się co dalej, wszystko albo nic.
Ojej i teraz sie zawstydze ☺ teraz w ciazy 80kg przed pandemia 74kg. No ale to waga z marca.A ile ważysz?z ciekawości jeśli można spytać?