Loli05
Fanka BB :)
Ciezko mi w uk to znalescCiężko znaleźć żurawinę suszona bez dużej ilości cukru więc lepiej kupić 100 procent sok bez cukru.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciezko mi w uk to znalescCiężko znaleźć żurawinę suszona bez dużej ilości cukru więc lepiej kupić 100 procent sok bez cukru.
Dzidziu rob tyle ile mozesz i tyle bys czuła się spokojnieUSG robią z konkretnych powodów a to sprawdzenie po krwawieniu, po krwiaku, a to sprawdzenie po plamieniu czy też wręcz stres, życie w strachu. Masz juz dziecko, a ja pierwsza ciaze straciłam, nie mówię że mi zależy bardziej, kazdej z nas zalezy, nie mam siostry ktora rodziła, zeby sie skonsultować, 2 przyjaciółki nie rodziły, zatem dlatego też tu jestem. Może za często, ale o każdym wie moja lekarz prowadząca, skonsultuję z nią kiedy zrobić następne.
Ale u Ciebie chyba nie ma takiej różnicy co do OM? Lecimy podobnie, czekam na Twoja wizytę bardzo,A mi przestało smakować wszystko to co zdrowe :/ za to grzanki z cebulą, żółtym serem i ketchupem wchodzą aż miło
@Martxx1 jeszcze ja jestem na szarym końcupóki co 6t6d i trochę się boję, że ostatnio był mały ten pęcherzyk, ale czekam dzielnie jeszcze tydzień do wizyty. W poprzedniej ciąży młoda była cały czas 2 tyg do przodu, szczególnie wzrostem a urodziła się i tak 2 dni po terminie według OM
i tak jej zostało do teraz, bo w wieku 2 lat jest wysoka jak 3 latka
![]()
Mi raz zimno raz goraco jak przy menopauzieDobra dziewczyny teraz pytanie nie mogę sobie poradzić od jakiegoś tygodnia z zimnem chodzę opatulona jak zima czy Wy też tak macie czy odwrotnie gorąco Wam?
Wiem oczywiście, dlatego się śmieje, że czuję się jakbym była z innego miesiącaNiektóre dziewczyny będą mialy piridy na początku kwietnia to czasem riznica między Nami mize byc i 3 tygodnie. Ja jestem teraz 8 tc 6 dzień. Pierwsze USG miałam w 6 tc. Tez się stresuję bo nie wiem co u mojej dzidzi po 3 tygodniach i przeziebieniu . Jeszcze 3 dni i stres coraz większy....![]()
Ja dzis jak wyszlam z tramwaju tak mialam.Marzylam zeby mi sie odbiło....ale bez zawartościNo właśnie, i to takie dziwne gula w gardle i kurde ani w tą, ani w tą![]()
Ech, wiem że jedna kobieta wychodzi z tego całoOjej współczuję, widzisz ja też wyczułam, mam mamografie dopiero 18.09 i mimo młodego wiek bardzo się martwię, trzymam kciuki za twoja mamę, i pamiętajcie dziewczyny miziajcie te cycki nawet w czasie prysznicu..
Super baardzo sie cieszę i....fajne pazurySerduszko ledwo na dniach zaczęło bićw sama porę
za tydzień mam przyjść po kartę ciąży i badania ... teraz i tak za późno na to wszystko ... Zobacz załącznik 1173933