Patii_666
Fanka BB :)
Ja mam w sobotę i to nawet nie będzie 11tydsien więc się nie martw masz dobrze wizytęJa dzisiaj jestem 11+3 i a w piatek mam juz prenatalne. Widze, ze wiekszosc ma pozniej i tak sie zastanawiam, czy to aby nie za wczesnie?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam w sobotę i to nawet nie będzie 11tydsien więc się nie martw masz dobrze wizytęJa dzisiaj jestem 11+3 i a w piatek mam juz prenatalne. Widze, ze wiekszosc ma pozniej i tak sie zastanawiam, czy to aby nie za wczesnie?![]()
A my mamy termin na 05.04 z ostatniego usg, zobaczymy teraz w sbt i tego terminu będę się trzymać jużJa jestem 10+0 i termin mi pokazuje na 07.04Dzidziu, święte słowa z tymi przerwami w jedzeniu... Wczoraj w nocy zaatakowała mnie mega zgaga
Nie jadłam przed lekarzem, a później poszły tosty i przypomniałam sobie jak zgaga potrafi umęczyć
Dziewczyny, trzymam moooocno kciuki za dzisiejsze wizyty
Dobrego dnia![]()
wiem, mój to samo.. widać, ze przykro mu było. Pierwsza ciaza i wszystko zakazane przez tego wirusa. Ciekawe jak będzie poród wyglądaćJak będę miała prenatalne to zadzwonię i zapytam czy możemy razem przyjść.
Wczoraj mi Go było tak zalstal pod przychodnią ì czekał na wieści...
Na prenatalnych jest z tego co wiem najdokładniejsza data poroduDziewczyny, a lekarz na podstawie każdego badania usg jest w stanie powiedzieć jaki termin porodu wychodzi? Mi tylko raz wyliczył na podstawie miesiączki i tyle.. czy na podstawie prenatalnych tez może to stwierdzić? Sama go zapytam bo mam wrazenie, ze dużo mi nie mówi bo myśli chyba, ze sama powinnam pytać, ale to moja pierwsza ciaza i wiele nie wiem![]()
Nie za wcześnie lekarka mi powiedziała, zr lepiej zrobić za wcześnie i wtedy lekarz ewentualnie powie zeby ponowić, niz za późno, bo wtedy juz nic nie wskora.Ja dzisiaj jestem 11+3 i a w piatek mam juz prenatalne. Widze, ze wiekszosc ma pozniej i tak sie zastanawiam, czy to aby nie za wczesnie?![]()
Ja tez tam na Inflancką ide na szkołę rodzenia, ja mam z 500m tamJa sie zastanawiam....dobra wybiorę szpital i co jak zacznę rodzic to mam sobie tylko tam pojechac? Myslalam zeby na inflancką isc do szkoły rodzenia
Trzymam kciuki, daj znaćSiedzę u lekarza i mam stresa takiego że wszystkie objawy mi przeszły,![]()