4Biedronka
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszegoDobra ja się z wami żegnam na dziś byłam tylko wizyty oblukacdziś mam 35 urodziny i trochę muszę oo robić .... potem mam wywiadówki trzy na raz i gości wieczorem
trzeba ciasto zrobić
do później
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wszystkiego najlepszegoDobra ja się z wami żegnam na dziś byłam tylko wizyty oblukacdziś mam 35 urodziny i trochę muszę oo robić .... potem mam wywiadówki trzy na raz i gości wieczorem
trzeba ciasto zrobić
do później
![]()
Cudownie gratulacje. Pewnie będziemy mieć podobna datę porodu. Ja mam wizytę dopiero na 13.20Jestem dziewczyny.. Wszystko ok... Zakładam właśnie kartę ciąży... Dzisiaj według usg 9tydz i tak zostajemy...... Termin 14.04.. Aż sie popłakałam....![]()
No to wszystkiego najlepszego i udanej zabawyDobra ja się z wami żegnam na dziś byłam tylko wizyty oblukacdziś mam 35 urodziny i trochę muszę oo robić .... potem mam wywiadówki trzy na raz i gości wieczorem
trzeba ciasto zrobić
do później
![]()
Rewelacja! ❤Jestem dziewczyny.. Wszystko ok... Zakładam właśnie kartę ciąży... Dzisiaj według usg 9tydz i tak zostajemy...... Termin 14.04.. Aż sie popłakałam....![]()
100 lat, 100 lat! W zdrowiu i miłościDobra ja się z wami żegnam na dziś byłam tylko wizyty oblukacdziś mam 35 urodziny i trochę muszę oo robić .... potem mam wywiadówki trzy na raz i gości wieczorem
trzeba ciasto zrobić
do później
![]()
NAJ NAJlepszego spełnienia marzeń, szczęśliwego porodu i samych pięknych dni!Dobra ja się z wami żegnam na dziś byłam tylko wizyty oblukacdziś mam 35 urodziny i trochę muszę oo robić .... potem mam wywiadówki trzy na raz i gości wieczorem
trzeba ciasto zrobić
do później
![]()
Wszystkiego NajlepszegoDobra ja się z wami żegnam na dziś byłam tylko wizyty oblukacdziś mam 35 urodziny i trochę muszę oo robić .... potem mam wywiadówki trzy na raz i gości wieczorem
trzeba ciasto zrobić
do później
![]()
Trzymamy mocno - bedzie dobrze!Cudownie gratulacje. Pewnie będziemy mieć podobna datę porodu. Ja mam wizytę dopiero na 13.20weźcie trzymajcie kciuki bym jajka nie zniosła
![]()
A która z Was jest w okolicy 10+4 poród 03.04, jakoś kojarzę Olędobrze myślę?