Martxx1
Fanka BB :)
Trzymam kciukasyOoo w tym tygodniu ja, @Czarna 36 , @M_P_90 zatwm jeszcze będą newsy.
Ja jutro i piątek mam wizyty u prowadzących, zatem bez USG ale może zdecydują o USG 11-13 t. Na kiedy mam zrobić. Prenatalne 18.09.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciukasyOoo w tym tygodniu ja, @Czarna 36 , @M_P_90 zatwm jeszcze będą newsy.
Ja jutro i piątek mam wizyty u prowadzących, zatem bez USG ale może zdecydują o USG 11-13 t. Na kiedy mam zrobić. Prenatalne 18.09.
Znajomej też wyszło, że to będzie dziecko z downem, ogromnie to przeżywała, A miała bardzo wysokie ciśnienie, na szczęście chłopiec urodził się duży, silny i zdrowy. Dlatego Troszkę boję się tych prenatalnych.Moja koleżanka po usg i pappa wyszło jej, że urodzi chłopca z bardzo dużym prawdopodobieństwem zespołu downa, aż koperta z jej wynikami była oznaczona czerwonymi wykrzyknikami i wezwali ją pilnie do przychodni. Była załamana, wpadła w depresje, ale postanowiła powtórzyć badania i zrobiła amniopunkcję. Po amniopunkcji okazało się , że dziecko 100% zdrowe i że to będzie... dziewczynkai faktycznie urodziła śliczna, zdrowa dziewczynkę.
także ja nie wiem ogólnie ten test pappa jest trochę bez sensu bo to jest tylko i wyłącznie statystyka, co niekoniecznie przekłada się na rzeczywistość
dlatego ja zrobię test pappa albo jakiekolwiek inne dodatkowe badania, jeśli na podstawie usg doktor stwierdzi prawdopodobieństwo wystąpienia wad.
To trzymam kciuki, która kobitka była na usg i by był tylko pęcherzyk żółtkowy? Też tak wariujecie jaj ja? Haha Jacie nie mogę się doczekać kolejnego usg ten tydzień będzie taki długiJa tez mam jutro wizytę![]()
Ja tezJa tez mam jutro wizytę![]()
Ja jak byłam to był sam pęcherzyk ciazowy, bez żółtkowego nawetTo trzymam kciuki, która kobitka była na usg i by był tylko pęcherzyk żółtkowy? Też tak wariujecie jaj ja? Haha Jacie nie mogę się doczekać kolejnego usg ten tydzień będzie taki długi![]()
To ile czasu minęło? Jutro będzie już wszystko wiadomo jak u mnie za tydzień! Stresuje się też lekkoJa jak byłam to był sam pęcherzyk ciazowy, bez żółtkowego naweti owszem, tez miałam mega obawy, zwłaszcza, ze plamilam cały czas