reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
36 km nie możesz jechać? Przecież to jest jakies 40 minut jazdy? Jakie w tym zagrożenie lekarka widzi?😱 tak pytam, bo jeżdżę sporo autem, ostatnio nawet ok.40 minut jechałam sobie na wycieczkę pochodzić i nie pomyślałabym, ze cos nie tak...
Si 40 min, ale powiedziała poczekajmy! Ja mialam krwiak, krwawienie jednorazowo wiec dmucha na zimne. Nie przeszkadza mi to, bo pracuję zdalnie i Mąż robi zakupy.
Ja mialam abrazje w kwietniu. To ona woli bym była po 14 tygodniu by się ruszyć dzis 10+6. ❤

Hej dziewczyny byłam wczoraj na USG jest wszystko dobrze bicie serduszka już jest 136 uderzen na minutę. Rozmiar pęcherzyka 4,8 ,a rozmiar zarodka 8.5 podobno wszystko prawidłowo jest to 7 tydzień i termin na 28.04 . Następna wizytę mam w 9 tygodniu ,a później prenatalne 14 października ;)
Cudownie ❤ no to radość, gratulacje ❤ Serduszko się rozpędza ❤!

reklama
Musiałaś mierzyć cukier glukometrem? Opowiedz coś więcej , dla mnie to kompletna nowość i jestem lekko przerażona
emoji3525.png
Nie musiałam, ale chciałam. Na czczo miałam 101 a po godzinie 139, więc wszystko na pograniczu i bałam się, że może być gorzej.
Nie martw się na zapas. Będzie dobrze 🙂

Tak czytam jakie suplementy bierzecie i zaczęłam się zastanawiać czy przypadkiem nie biorę ich za mało 🤔 z drugiej strony nie mam problemów z jodem, żelazem, ale jednak to zastanawiające?

A w jakich przypadkach miałyście przepisywany Duphaston? Nie przypominam sobie, żebym badała poziom progesteronu a lekarz mi go wypisał... Nie plamię (3 razy po badaniu pobrudzone wkładka), brzuch nie boli. To przez wiek?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry