• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2021

No to radze ćwiczyć miesnie dna miednicy albo już się wybrać do fizjo bo uwierz po porodzie nie będzie lepiej... 😉
Jejku jak ja się właśnie tego boje. Po pierwszym porodzie to nawet nie zauważyłam różnicy a po drugim porodzie kilka dni nie potrafiłam utrzymać moczu :oops: całe szczęście szybko minęło ale panika była, jeszcze lekarka mnie pocieszała ze do pół roku mogę mieć problem. Teraz będzie trzeci poród i tylko z tego powodu myśle czy nie kombinować z cc bo nie chce posikiwac się przez resztę życia.

reklama
Cześć dziewczyny poszłam ... bo miał założyć mi kartę ciąży itd ... ale zaczęłam mocniej krwawić ... trochę ... i zbadał mnie ... i dziecko przestało się rozwijać serduszko nie bije ...
jutro mam się zgłosić w szpitalu 🥺🥺😢😭
Chciałam tylko napisać trzymajcie się kochane ... ja naprawdę byłam pewna ze tego maluszka urodzę 😓😥😰

Cześć dziewczyny poszłam ... bo miał założyć mi kartę ciąży itd ... ale zaczęłam mocniej krwawić ... trochę ... i zbadał mnie ... i dziecko przestało się rozwijać serduszko nie bije ...
Chciałam tylko napisać trzymajcie się kochane ... ja naprawdę byłam pewna ze tego maluszka urodzę 😓😥😰

Nawet nie wiem co powiedzieć, trzymaj się Kochana :*

Pękło mi serce, naprawdę.
Kochana...
Bądź silna, trzymaj się i tulę Cie mocno! ❤️😔

reklama
Masakra, kochana bardzo Ci wspolczuje.. Przykro mi cholernie że Ciebie to spotkało.. Odpocznij i trzymaj się.. 😥

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry