Czarna 36
Fanka BB :)
Ja mam tak od juz chyba miesiąca. Nie wymiotuję ale mdli i ciągla sennośćCześć dziś bardzo kręci mi się w głowie i jestem senna miałyście tak ? Słabo się czujekurde mówią ze ciąża to nie choroba
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam tak od juz chyba miesiąca. Nie wymiotuję ale mdli i ciągla sennośćCześć dziś bardzo kręci mi się w głowie i jestem senna miałyście tak ? Słabo się czujekurde mówią ze ciąża to nie choroba
A właśnie powinien podnieść mi to ciśnienie hehehheeTo chyba ten mąz wyssal z Ciebie energię....![]()
Tak od kilku dni zawroty glowy szczególnie wieczorem i senność od tygodnia weszłam w 9 tydzieńCześć dziś bardzo kręci mi się w głowie i jestem senna miałyście tak ? Słabo się czujekurde mówią ze ciąża to nie choroba
Ja z Gdyni ale mieszkam w Uk wiec nie pomogeHej,
A czy są tu może dziewczyny z Gdańska?
Potrzebuję polecenia dobrego ginekologa, na 4 miesiące przed porodem będziemy się przeprowadzać i będę zmuszona zmienić.
Mi czesto tak spada cukier, muszę odrazu zjesc cos porzadnie słodkiego cukierki, ciastko bo mam mroczki przed oczami i bol glowy pogarszający sie z minuty na minute jak zjem to odzyskuje widzenieMaz ma cukrzyce i robilismy sobie rano pomiar cukry maszynka,i on mial po nocy 280! A ja 70....nawet sie przestraszylam ze malo mam,w nocy mi bylo niedobrze,jak sie obudze na siku to pozniej mnie ssie i zamula
A ja 32 lata w grudniu i 3 dziecko w drodze. A zaczynalam jak mialam 28Ja 23 i to moja druga ciąża (jedna strata)
DuchyJestem ciekawa ile kobiet to czyta a nie udziela się z nami![]()
Dziewczyny ja Was poczytuje od samego początku codziennieDuchy
Ciekawe czemu się nie odzywają
Ja nie gryzę. No dobra czasem tak. Ale starego staram się tylko![]()