Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Gratulacje...Dzięki za dobre słowa
Mam nadzieję że wreszcie wyjdzie dla nas słońce, to moja druga ciąża. Pierwsza poronienie w 5 miesiącu, także teraz to mega stres i strach.
Poronienie w 5miesiacu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje...Dzięki za dobre słowa
Mam nadzieję że wreszcie wyjdzie dla nas słońce, to moja druga ciąża. Pierwsza poronienie w 5 miesiącu, także teraz to mega stres i strach.
Ja do invicty dr Januszkiewicz... Polecam... Ale jest też dobry Iwaszko i chyba nawet prenatalne robiA do jakiego lekarza chodzisz w Słupsku? bo tez zamierzam tam chodzic a nie moge znaleźć nikogo konkretnego.
Bardzo Ci współczuję. Ponoc po 12 tyg jest lepiej i tego się trzymaj. Ja chyba jestem szczęściara bo mdłości i bóle brzucha mialam tylko jakieś 2 tygodnie a teraz czuję się dobrze. Jestem tylko senna i zmęczona ale to żaden problem.Ja już piąty tydzień praktycznie 24 na dobę w lozku, mdłości i wymioty
Powiedziałam mojemu że to nasze pierwsze i ostatnie dzidzio.
Czy tylko ja się czuję tak dramatycznie bez sił? W dodatku bóle brzucha. Tragedia.a to dopiero 10 tydzień.![]()
Aha właśnie do niego sie zapisalam, ale terminy mega dlugie. Do januszkiewicz chodzilam orzy staraniach ale niestety nie ufałam jej.Ja do invicty dr Januszkiewicz... Polecam... Ale jest też dobry Iwaszko i chyba nawet prenatalne robi
Czemu... Ona mi teraz bardzo pomogła po poronieniu... Naprawdę... Tak iwaszko ma bardzo długie terminy... NiestetyAha właśnie do niego sie zapisalam, ale terminy mega dlugie. Do januszkiewicz chodzilam orzy staraniach ale niestety nie ufałam jej.
A jakie masz normy w laboratorium? U mnie jest do 100 mam 95 więc gin mówi że wynik idealny.Dziewczyny w jak u was z cukrem? Niektóre Z was pisały ze miały zły wynik. Zły czyli jaki? Pytam bo mi wyszło 94. Jutro mam wizyte u gina i trochę się boję czy to juz cukrzyca ciążowa czy jeszcze nie? W internecie raz czytam ze norma w ciazy do 95 a inne artykuły mówią że 92. Pewnie już część z Was ma to za sobą. Jak myślicie jak zakwalifikuje to mój gin? Hmm