reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny bylam przed chwila w aptece po cos na przeziebienie i odrazu chcialam cos na zgagę bo od wczoraj mnie lapie😔 a pan w aptece mi powiedział ze na zgage to tylko po konsultacji z lekarzem moze mi dac 😱 naprawdę nie ma nic na zgage dla kobiet w ciazy?
Mecze sie ze zgaga okrutnie, troszke mniej juz ale czasem pomagał kefir, guma do żucia, dieta, mietuski, chociaż ja nawet po wodzie mam zgage

Tak 😅 Chociaż ja się akurat cieszę, bo mam nadzieję że to na dziewczynkę tak mnie wysypuje. Z synem miałam piękną cerę (niby dziewczynka urodę zabiera, a chłopiec dodaje) wiem że to zabobony, ale mam nadzieję że jest w nich ziarnko prawdy 😁
A ja mam krecone wlosy od ciąży tzn zawsze mialam lekko krecone ale teraz juz bardziej, mialam takie baranki jak dojrzewalam w lo były piekne potem sie rozprostowały mam nadzieję ze hormony je na nowo skręca 😅😅😅 ciekawe co mówią przepowiednie 😁😁😁😁

reklama
Myślałam że moze miec zapalenie pęcherza, bo jej mocz mi się nie podobał. Więc zadzwoniłam do lekarza i powiedzialam i ona skierowała na krew zeby sprawdzić parametry nerkowe. Mocz wyszedl dobrze. 0 infekcji
A to moja miała w Szwecji tak wiecznie pęcherz zapalenie aż trafiliśmy do szpitala.. I okazało się że ma ciągle zapalenia jakiś wirus panował w przedszkolu a ona siadała na kibelek. Robili badania usg nerek i wszystko było ok.. Minęły 4lata i cisza zero jakichkolwiek zapaleń pęcherza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry