magdula36
Fanka BB :)
@magnolia1505 chyba na zakwasie nie robił jeszcze pieczywa, bo póki co zakwas robił tylko do żurku 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj właśnie robiłam badania w tym mocz i łapałam go do pojemniczka o 4:30, bo już dłużej nie mogłam wytrzymaćDziewczyny mam pytanie. Jutro jadę oddać krew i mocz do badań, no i teraz jak mi się wstanie w nocy to ten mocz łapać? Czy dopiero rano? Dzisiaj też kocie obudziło po 4, bo piłeczkę ping-pongową znalazłano i trzeba było z wc skorzystać.
Tez mam te problemy. Postaraj się wieczorem mniej pic żeby dotrwać w nocy gdzieś do 5-6 godziny. A jak już nie będziesz mogła wytrzymać no to musisz łapać do pojemniczka tylko wtedy jeśli do oddania do laboratorium ma minąć 2-3 godziny to włóż do do lodowki koniecznie. No i jedz oddać jak najwcześniej.Dziewczyny mam pytanie. Jutro jadę oddać krew i mocz do badań, no i teraz jak mi się wstanie w nocy to ten mocz łapać? Czy dopiero rano? Dzisiaj też kocie obudziło po 4, bo piłeczkę ping-pongową znalazłano i trzeba było z wc skorzystać.
Ja siusiu robiłam o 4... A łapałam o 7.00 i tak pojechałam i oddałam....Dziewczyny mam pytanie. Jutro jadę oddać krew i mocz do badań, no i teraz jak mi się wstanie w nocy to ten mocz łapać? Czy dopiero rano? Dzisiaj też kocie obudziło po 4, bo piłeczkę ping-pongową znalazłano i trzeba było z wc skorzystać.
Ja dopóki nie zacznę 3 trymestru nie kupuje nic....Jejkuuu ja juz nie mogę doczekać się 2 bobasa a to jeszcze ponad pol rokua ja już bym chciała tego maluszka tutaj
albo chociaz znać płeć i kompletować wyprawkę
. Mozecie sie smiac ale mam pudełko w szafie dla maluszka i sa tam rozowe ubranka hehehehe dla chlopczyka nie kupuje bo mam caly strych
i powiem Wam kupowanie po troszku od początku jest o wiele przyjemniejsze niz kupowanie naraz wszystkiego
nawet ostatnio kupilam poduszke do karmienia
![]()