Czarna 36
Fanka BB :)
U mnie piękny wlos sie zrobiłCzy wam też tak strasznie wypadają włosy? Nie wiem czy to przez Duphaston, który biorę czy po prostu taki etap w ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
U mnie piękny wlos sie zrobiłCzy wam też tak strasznie wypadają włosy? Nie wiem czy to przez Duphaston, który biorę czy po prostu taki etap w ciąży.
Cześć!Cześć wszystkimchoć z dużymi wątpliwościami to powoli się do was przenoszę ze staraczek
póki co jestem 9 dni po spóźnionej @, bety pozytywne, rosnące, pierwsza wizyta u gina 1.09, więc czekam z niecierpliwością, czy faktycznie się udało
jeśli tak to termin powinnam mieć na 30.04.2021, czyli zamykam stawkę
Co do włosów to mi zawsze wypadały, a w ciąży przestały i miałam tak gęste jak nigdyale po ciąży zaczęły wypadać garściami tak, że myślałam, że zostanę łysa
A co do porodu to całą poprzednią ciążę jakoś nie myślałam o tym, tzn nastawiałam się, że nie chcę żadnej farmakologii czy znieczuleń, ale jak zaczęło boleć to moja pierwsza myśl była taka, żeby dawali mi to znieczulenie, bo nie wytrzymam tak kilkanaście godzina jak przyszło co do czego to od odejścia wód do narodzin minęło tylko 5h i 20 min, a bolało mnie w sumie 3h, więc dało się przeżyć bez niczego
![]()
Jeny ja prenatalne mam dopiero 5 pazdziernikaDziekuje <3
Prenatalne tez mam 11.09, cos mi sie pokrecilo, ze dzis piatek, a to dopiero sroda ...
Na kiedy masz termin?
Seriooo! Sprawdzać etykietki i jeśćSerio? Jeny sprawiłaś ze dzień jest piękny. Czyli jak cos jest z pasteryzowanego to zawsze mogę![]()
Wiem przerabiałam to 6lat temuTak w ciąży przestaną wyglądać po porodzie będę mega wpadać .
Mnie właśnie teraz tak wysypało, krosta na krościeWiem przerabiałam to 6lat temupaznokcie włosy i buzia pelna pryszczy ,masakra byla
![]()
Wiesz co zrobiłam wywiad wśród osób, które mają doświadczenie w jednym i w drugim rodzaju porodu i każda twierdzi, że jakby miała wybrać to wybrała by SNŻe jak jest znieczulenie to looz, a dojście do siebie po jest znacznie szybsze. Ale wiadomo każdy poród jest inny i każda opinia jest inna. Natomiast ze swojej strony też przeczytałam u mamaginekolog (oczywiście
) wady i zalety jednego i drugiego porodu i póki co mnie bardziej przekuje SN. Nie wiem mam nadzieje, że nie będę tego żałować
![]()