Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja mam 36 lat i to moja 2 ciąża, (1.poroniona). Więc proszę nie pisać o starościBez przesadyJa ma 36 lat i to moja pierwsza ciąża
![]()
Ja wolalabym tą podloge na raty sprzątać, a nie plackiem totalnie leżeć, dziś kręgosłup mi się zaostrzyłNo wlasnie sprzatam,mycie podlogi to dramat juz ze 4 razy tobolam przerwę![]()
Szczerze Ci współczujęJa siedzę ma SOR bo od poniedziałku leczę te hemoroidy ale nic nie pomaga, a wręcz jest gorzej. Czekam na ginekologa może coś poradzi .
I ja mam 36 lat i to moja 2 ciąża, (1.poroniona). Więc proszę nie pisać o starości![]()
Jedna z moich znajomych, która urodziła w maju b.r. skończyła 40 lat, druga jest w 34 tc i ma lat 38. Nie wspominając o jeszcze innej, która urodziła w ubiegłym roku w wieku 48 lat więc wiek nie gra roli. Ja sobie myślałam, że chłopcy pójdą do przedszkola ... w czerwcu kupiłam rower żeby wrocić do kolarstwa górskiego... z racji, że już są "odchowani" będzie fajnie
. No i będzie... tylko inaczej niż planowałam haha. I serio.. na początku myślałam, że to już nie ten czas i co ja teraz zrobie
. W ogóle wpadłam w taką depresję... cieszę się, że jest nas kilka po tej 30-tce i nie wiem na prawdę dlaczego sobie tak wkręciłam
![]()