klaudiaanita
Fanka BB :)
Mnie raz bolą lub nie bolą wcaleDziewczyny macie ból piersi?? Do wcziraj jeszcze byłyAch zwariuje zaraz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mnie raz bolą lub nie bolą wcaleDziewczyny macie ból piersi?? Do wcziraj jeszcze byłyAch zwariuje zaraz
Nie mam już od dawna zadnych objawow ciazowych procz bolu podbrzusza ,przestałam w ogole o tym myslec najwidoczniej tak ma bycDziewczyny macie ból piersi?? Do wcziraj jeszcze byłyAch zwariuje zaraz
No ja od dzisiaj czuje się... Jakbym w ciąży nie byłaNie mam już od dawna zadnych objawow ciazowych procz bolu podbrzusza ,przestałam w ogole o tym myslec najwidoczniej tak ma byc![]()
U mnie zero bólu czy nawet obrzmienia piersi.Dziewczyny macie ból piersi?? Do wcziraj jeszcze byłyAch zwariuje zaraz
To trzeba się cieszyć dobrym samopoczuciemNo ja od dzisiaj czuje się... Jakbym w ciąży nie była![]()
Już wkręciłam za późnoTo trzeba się cieszyć dobrym samopoczuciemNo w końcu ile to można kiepsko się czuć?! Buziaki i nic już sobie nie wkręcaj
![]()
Mam, tak mnie bolą, że szok. Nie mogę się nawet podrapać normalnieDziewczyny macie ból piersi?? Do wcziraj jeszcze byłyAch zwariuje zaraz
A w jakim mieście chodzisz?
Ja na pierwsza wizytę też poszłam prywatnie bo w enel med jak zadzwoniłam poinformować, że jestem w ciąży to zaprosili mnie do oddziału za miesiąc [emoji3166] a ze chciałam potwierdzić ciąże wcześniej to poszłam prywatnie.
Co do gin prowadzącej moją ciąże, to miałam wizytę wczoraj i u niej terminy oczekiwania na wizytę są 2-3 miesiące bo jest najbardziej oblegana, ale jak wczoraj poszłam umówić się na kolejna wizytę i poinformowałam, że to moja lekarz prowadząca to nagle znalazł się termin na początek października [emoji2957]
Także ogólnie nie mam problemu żeby zapisać się na jakiekolwiek wizyty/badania/usg.
Ja jestem zadowolona![]()