• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny mam kolejny dzien dola.W pracy sracz,coraz bardziej stresuje sie przed prenatalnymi,chcialabym zobaczyc dzidzię czy u niej tam wszystko dobrze😪 Panicznie boje sie czy wszystko bedzie ok....a jeszcze 6 dni😭😭😭
Nie bój nic! Z Maleństwem na pewno wszystko jest w porządeczku ❤️ Każda z nas przeżywa te międzywizytowe stresy 😊 A robota to tylko robota, jak Ci ciężko zmykaj na L4 i już. Zobacz na mnie - super-korposzczuro-pracownik do czasu aż w ciążę nie zaszłam 😂 Na tyle się zdały moje świetne wyniki 😄 Luźna guma 😘

Nie bój nic! Z Maleństwem na pewno wszystko jest w porządeczku ❤️ Każda z nas przeżywa te międzywizytowe stresy 😊 A robota to tylko robota, jak Ci ciężko zmykaj na L4 i już. Zobacz na mnie - super-korposzczuro-pracownik do czasu aż w ciążę nie zaszłam 😂 Na tyle się zdały moje świetne wyniki 😄 Luźna guma 😘
myslalam ze tylko ja tak panikuję 🙉Ja juz swoje nadgodziny w zyciu przerobiłam i po prostu nie chcę.....Dziękuję za dobre słowo zasnę dzis spokojnie.😘

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry