• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Udało mi się umówić na genetyczne do kliniki Zdrovotnia, ale dopiero na tydzień później czyli będę 13+5 z usg. Trochę się obawiam, że za późno. A tę granicę 84mm dziecko powinno osiągnąć kiedy?
Szkoda, że nie szybciej, bo miało być przed wizytą kontrolną, a będzie po. No i też przez to praktycznie miesiąc bez wizyty. Na plus, że idę do kobiety. I że płaci luxmed. ;) Chociaż trochę się bałam, że zapiszę się przypadkiem na jakieś wypiasone 3d i nie będą chcieli zwrócić. :D

Udało mi się umówić na genetyczne do kliniki Zdrovotnia, ale dopiero na tydzień później czyli będę 13+5 z usg. Trochę się obawiam, że za późno. A tę granicę 84mm dziecko powinno osiągnąć kiedy?
Szkoda, że nie szybciej, bo miało być przed wizytą kontrolną, a będzie po. No i też przez to praktycznie miesiąc bez wizyty. Na plus, że idę do kobiety. I że płaci luxmed. ;) Chociaż trochę się bałam, że zapiszę się przypadkiem na jakieś wypiasone 3d i nie będą chcieli zwrócić. :D
a ja się boję ze we wtorek usłyszę ze kijanka jest za mała i za wcześnie przyszlam

Faktycznie jaki wysyp od razu osób, które odezwały się pierwszy raz, xD heh [emoji2370]
Można sprawdzić co ktoś pisał w naszym wątku i ile postów, wiec nie będzie problemu z weryfikacja ;-) jeśli przyjmiemy nowe osoby, to niektórym i tak będzie ciężko się odzywać normalnie, bo będzie miał obawy. Na razie forum zamknięte może być na poznawanie się, a tutaj można pisać normalnie jak do tej pory i jak osoby, które teraz się odezwały będą pisać z nami czesciej, to będzie można je dodać.

@Tulcia ja chodziłam na USG o 7 rano i mała co wizytę tylko spała, więc przed prenatalnymi zjadłam cukierka, to tak fikała, że ciężko było pomierzyć i więcej nie kombinowałam, wolałam jak była spokojna 😂 Za to teraz jest wulkan energii 😂
A ja wręcz się cieszę że dziecko spokojne bo co Moj syn wyprawiał w brzuchu to nie powiem i teraz jak spi to się wierci niemiłosiernie, a jak malutka będzie w brzuchu spokojna to liczę że i po porodzie 😝

W dniu badania dziecko nie może mieć więcej CRL niż 84mm, spokojnie, nie będzie za duże i wszystkie pomiary pięknie Ci powychodzą. Trzymam kciuki✊✊✊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry