Ladybird1989
Fanka BB :)
Takie coś znalazlam@Ladybird1989 a czymś tłumaczyli to, że nie powinno być w składzie żelaza? Ja całą pierwszą ciąże i 1,5 roku karmienia brałam prenatal z żelazem, teraz też biorę.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie coś znalazlam@Ladybird1989 a czymś tłumaczyli to, że nie powinno być w składzie żelaza? Ja całą pierwszą ciąże i 1,5 roku karmienia brałam prenatal z żelazem, teraz też biorę.

Dubel@Ladybird1989 a czymś tłumaczyli to, że nie powinno być w składzie żelaza? Ja całą pierwszą ciąże i 1,5 roku karmienia brałam prenatal z żelazem, teraz też biorę.
Aa i ja Tez biorę prenatal z żelazem bo większość tych witaminek ma żelazo zgodnie z dawnymi wytycznymi więc nie nie przejmuje tymi nowymi.@Ladybird1989 a czymś tłumaczyli to, że nie powinno być w składzie żelaza? Ja całą pierwszą ciąże i 1,5 roku karmienia brałam prenatal z żelazem, teraz też biorę.
Chetnie dolaczeDobra stało się ... na kolacje frytki z nugetsami haha po ciąży musimy założyć wspólna grupę treningową![]()
![]()
Heheh trampoline maCo tu dzisiaj taka cisza? Został tu ktoś jeszcze czy wszyscy się przeprowadzili?
Dzidziuś w brzuszku coraz bardziej szaleje. Uwielbia mój pęcherz![]()
SZczerze... jak bierzesz witaminki z zelazem (ktore bardzo czesto spada w ciazy) to czesc osob ze znikomym spadkiem, uzupelnia braki wlasnie z witamin ciazowych. Jak beda witaminy bez jakiejs dawki zelaza, to bedzie trzeba je kupic osobno. Biznes is biznesW sumie to ciekawe czemu wyszły nowe normy z tym żelazem.
Ja pamietam jak zawsze wszystkie moje kolezanki narzekaly, ze wiecznie siku musza chodzic w ciazy.... a ja ani w pierwszej, ani w tej jakos nie mam takiej potrzebyZaraz pójdę się wysikać i się skończy dzień dziecka
![]()