Natka92
Fanka BB :)
u mnie dziś 35+0 i tez już nie mogę się doczekać… te ostatnie tygodnie będą się ciągającHejka my już 35+3, także jeszcze 33 dniu do terminu porodu już nie mogę się doczekać, kiedy powitam moją drugą córeczkę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie dziś 35+0 i tez już nie mogę się doczekać… te ostatnie tygodnie będą się ciągającHejka my już 35+3, także jeszcze 33 dniu do terminu porodu już nie mogę się doczekać, kiedy powitam moją drugą córeczkę
Mamy dokładnie ten sam terminHejka my już 35+3, także jeszcze 33 dniu do terminu porodu już nie mogę się doczekać, kiedy powitam moją drugą córeczkę
Mamy dokładnie ten sam terminjak się czujesz?
o, to masz ten sam termin co ja, 19/04Hejka my już 35+3, także jeszcze 33 dniu do terminu porodu już nie mogę się doczekać, kiedy powitam moją drugą córeczkę
Też na to liczęA ja naiwnie liczę, że nie dotrwam do terminuZ każdym dniem coraz bardziej mi się nogi rozjeżdżają przy chodzeniu
![]()
Nie wiem dokładnie ile czego mam ale nie szalałam z ilością. Zdecydowanie większość mam na 62, w ostateczności będę wywijać rękawki i nogawkiDziewczyny ile ubranek kupujecie na rozmiar 56?
To czekanie jest najgorszeHej Dziewczynypisze do Was, żeby się podzielic emocjami.
01.04 mam termin,08.04 lekarz kazał stawić się na oddział. To czekanie najgorsze, choć wiem, ze Maleństwo ma swój czas i plan na przyjście. I te pytani ,,Urodziłaś już?”. Mały wazy póki co 3kg.