marzycielkaa
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
miałam być majowa mama, ale termin z usg wychodzi na kwiecień. Wiem już, że będę miała cięcie cesarskie 22 kwietnia. Czy któraś czeka na cesarkę razem że mną? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny [emoji846] miałam być majowa mama, ale termin z usg wychodzi na kwiecień. Wiem już, że będę miała cięcie cesarskie 22 kwietnia. Czy któraś czeka na cesarkę razem że mną? [emoji6]
Wczoraj byłam, ale nadal nic nie wiem. U mnie zależy jaki duży będzie młody. Jestem już po jednym cięciu, a chciałam spróbować naturalnie. Mam podejść 14kwietnia i jak będzie duży to cięcie będzie po swietach, a jak nie to próbujemy naturalnie. Wczoraj było 36+0 i ważył 2800gHej dziewczynymiałam być majowa mama, ale termin z usg wychodzi na kwiecień. Wiem już, że będę miała cięcie cesarskie 22 kwietnia. Czy któraś czeka na cesarkę razem że mną?
![]()
ja też po jednym cięciu w 2017. Jednak nie zdecydowałam się ma vbac ze względu na ciężki poród poprzednio. U mnie dzis 35+6 to jesteśmy bardzo blisko z terminamiWczoraj byłam, ale nadal nic nie wiem. U mnie zależy jaki duży będzie młody. Jestem już po jednym cięciu, a chciałam spróbować naturalnie. Mam podejść 14kwietnia i jak będzie duży to cięcie będzie po swietach, a jak nie to próbujemy naturalnie. Wczoraj było 36+0 i ważył 2800g
szyjka była zamknięta, ale wczoraj miałam twardy brzuch cały dzień, a dzisiaj bolą pachwiny jak nie wiem co...ja też po jednym cięciu w 2017. Jednak nie zdecydowałam się ma vbac ze względu na ciężki poród poprzednio. U mnie dzis 35+6 to jesteśmy bardzo blisko z terminamitrzymam kciuki, oby twoja próba się udała. Masz już jakieś skurcze? U mnie cisza, szyjka twarda, zamknięta. Byłam na wizycie w poniedziałek, mały ważył 2600g.
może powoooli coś się dzieje? Na tym etapie już niektóre dziewczyny chodzą z rozwarciem, więc może szyjka u Ciebie zaczyna 'pracowac'szyjka była zamknięta, ale wczoraj miałam twardy brzuch cały dzień, a dzisiaj bolą pachwiny jak nie wiem co...![]()
w czwartek jeszcze nie było rozwarcia, ale kto wie. Ogólnie pachwiny bolą mnie już od miesiąca, ale dzisiaj bardziej niż zwykle. Trochę wcześnie na poród, ale moja kumpela chodziła 3 tygodnie z 2cm rozwarciem i na końcu i tak wywoływali. Ja też już jestem zmęczona. Chociaż z doświadczenia wiem, że jakoś końcówka tygodnia jest dla mnie ciężka i jak prześpię cały poniedziałek, to pewnie będzie lepiejmoże powoooli coś się dzieje? Na tym etapie już niektóre dziewczyny chodzą z rozwarciem, więc może szyjka u Ciebie zaczyna 'pracowac'u mnie cisza, ale to chyba powtórka z pierwszej ciąży
zero skurczy, boli, chociaż jak dużo chodzę i sprzątam to brzuch trochę twardnieje. Już się robi ciężko z tym brzuchem
Powoli mam myśli, że mogłabym w sumie już urodzić
a to jeszcze 3 tyg
GratulacjeWitam Was dziewczyny, jestem już na swiecieprzyszedłem na świat 3500gram miłości. Ja po cc, czekam na pionizację zaraz bd 6h