• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny jest serduszko ! :) mino podejrzeń bliźniąt dzidziuś jest jeden :) serduszko widziałam ale nie słyszałam i tak się wzruszyłam ;) z minusów zrobiła mi się mała torbiel ale podobno to normalne :) teraz jadę na wizytę do gina
Przypomnij mi który to tc u Ciebie? Cieszę się bardzo że wszystko w porządku :)
Wybaczcie ale powiedzcie mi jeszcze, co to znaczy "z OM" ? 😳🤣 Bo niestety nie jestem pewna a często używacie tego określenia.
Ostatnia miesiączka ;)

Dziewczyny jest serduszko ! :) mino podejrzeń bliźniąt dzidziuś jest jeden :) serduszko widziałam ale nie słyszałam i tak się wzruszyłam ;) z minusów zrobiła mi się mała torbiel ale podobno to normalne :) teraz jadę na wizytę do gina
Gratulacje Leah ❤️

Ja wlasnie odebralam wyniki z krwi i plytki krwi ponizej normy. Czy ktoras z Was tak miala?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry